ΠΑΟΚ

Τρέχει για φορ ο ΠΑΟΚ – Στο τραπέζι και ένας παλιός γνώριμος

Το θέμα του φορ θέλει να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται ο ΠΑΟΚ.
Τρέχει για φορ ο ΠΑΟΚ – Στο τραπέζι και ένας παλιός γνώριμος

Η υπόθεση του Μπράντον Τόμας είχε τελειώσει καιρό πριν. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για το νέο του συμβόλαιο ήρθε ανήμερα της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν.

Το θέμα του δεύτερου επιθετικού εξ αρχής δεν ήταν τόσο δύσκολο. Έκλεισε και εκείνο που καίει είναι να αποκτηθεί ο βασικός φορ, αυτός που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι αποτέλεσε τον μεγάλο στόχο και το Sportime.gr ξεκαθάρισε ποιο ήταν το βασικό «εμπόδιο». Ο ΠΑΟΚ δεν θέλησε να κάνει το παραπάνω βήμα με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό οι επαφές τόσων ημερών. Από την πρώτη στιγμή ο Ιταλός ζητούσε κλειστό τριετές και η επιθυμία του δεν έγινε πράξη.

Το αν επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση ο «Δικέφαλος του Βορρά» ή όχι, θα φανεί προσεχώς. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξαν και εναλλακτικές. Μία εξ αυτών ήταν ο Τεέμου Πούκι, για τον οποίο δεν ήταν όλοι εντός κλαμπ τόσο ζεστοί, μία άλλη ο Εμπαγέ Ντιάν. Στη δική του περίπτωση με το που έπεσαν τα ποσά στο τραπέζι, διαπιστώθηκε πως δύσκολα θα γίνει κάτι τουλάχιστον τώρα.

Ο ΠΑΟΚ μέσα σε όλα έχει αντίπαλο τον χρόνο και αυτό είναι ένα από τα βασικά του προβλήματα. Εάν έκανε επαφές με κάποιους από αυτούς τους παίκτες Αύγουστο, πολλά ίσως ήταν διαφορετικά. Αλλά τον Ιούνιο τα κασέ είναι πάντα υψηλά όταν πας να χτυπήσεις ποιοτικούς παίκτες.

Πολυφωνία στον ΠΑΟΚ

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Γκαμπιαντίνι αποτέλεσε την πρώτη επιλογή ήταν επειδή τον ήθελε πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ταυτόχρονα συμφωνούσαν με την άποψή του και οι υπόλοιποι. Αντιθέτως, για άλλες προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, τα δεδομένα δεν είναι ίδια.

Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε μία φημολογία πως ο ΠΑΟΚ κοιτάει προς Ρωσία για επιθετικό. Αναπτύχθηκε και μία φημολογία για τον Φεντόρ Τσαλόφ. Μόνο που ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας διέψευσε το θέμα. Με τον χρόνο να πιέζει, πάντως, και τον περσινό φιναλίστ του Κυπέλλου να θέλει επιθετικό άμεσα, έχουν ενεργοποιηθεί όσοι συνεργάζονται με τους Θεσσαλονικείς σε αυτές τις αγορές.

Ωστόσο, στο τραπέζι έχει πέσει και μία ακόμη εναλλακτική. Πρόκειται για παίκτη που απασχόλησε και τον Ιανουάριο. Ο λόγος για τον Πέταρ Μούσα της Μπενφίκα. Ο 25χρονος Κροάτης με συμβόλαιο έως το 2027 έπαιξε φέτος σε 41 ματς και σημείωσε έντεκα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ζοσέ Μπότο έχει ψαχτεί για τον δανεισμό του και είναι εκείνος που τον πιστεύει. Θα πρέπει, όμως, να γίνουν αρκετά ώστε να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρέχει για φορ ο ΠΑΟΚ – Στο τραπέζι και ένας παλιός γνώριμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.