MEDIA

Survivor spoiler 28/6: Αυτός κερδίζει την 3η ατομική ασυλία της επόμενης εβδομάδας!

Ποιος παίκτης θα κατακτήσει την 3η ατομική ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star; Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler!
Survivor spoiler 28/6: Αυτός κερδίζει την 3η ατομική ασυλία της επόμενης εβδομάδας!

Survivor spoiler 28/6: Στην τελική ευθεία έχει περάσει πλέον το Survivor All Star, με τις συμμαχίες και τις κλίκες σιγά σιγά να πάνε… περίπατο και με κανέναν να μην νιώθει ασφαλής από μία ενδεχόμενη αποχώρηση!

Μπορεί τις ημέρες που διανύουμε η ενημέρωση στον ΣΚΑΪ παίζει πρωτεύοντα ρόλο, λόγω των εθνικών εκλογών, ωστόσο η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται άκρως συναρπαστική!

Όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και στο πλαίσιο αυτό το… μενού αυτή τη φορά περιλαμβάνει δύο αποχωρήσεις και τρεις υποψήφιους.

Τo Sportime, πιστό στο ραντεβού του, σας έχει ήδη αποκαλύψει ποιος κερδίζει την 1η ατομική ασυλία της εβδομάδας, τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση, ποιος παίκτης κερδίζει τη 2η ατομική ασυλία, αλλά και ποιος έδιωξε τον Ηλία Μπόγδανο!

Survivor spoiler 28/6: Αυτός κερδίζει την 3η ατομική ασυλία της επόμενης εβδομάδας!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (28/6) λοιπόν και έπειτα από άλλη μια αποχώρηση, το… κοντέρ μηδενίζει και οι παίκτες ρίχνονται ξανά στο στίβο μάχης με έπαθλο την 3η ασυλία της εβδομάδας, η οποία δεν συνδέεται με τις δύο προηγούμενες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο Σάκης Κατσούλης αναμένεται να συνεχίσει το σερί, κάνοντας το «3 στα 3», με αποτέλεσμα να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι ξανά ο MVP του διημέρου, υποδεικνύοντας άλλο ένα πρόσωπο προς αποχώρηση.

Αυτό φυσικά μένει να φανεί στην πράξη. Για περισσότερα Spoiler μείνετε συντονισμένοι και στο mediatime.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 28/6: Αυτός κερδίζει την 3η ατομική ασυλία της επόμενης εβδομάδας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!