MEDIA

Κόμμα Νίκη : Κίνηση ΜΑΤ από τον Γιώργο Παπαδάκη η εμφάνιση του Νατσιού, κέρδισαν τις εντυπώσεις και το τηλεοπτικό κοινό

Μια πετυχημένη εμφάνιση τόσο για το Δημήτρη Νατσιό και το κόμμα Νίκη όσο και για τον ίδιο το Γιώργο Παπαδάκη
Κόμμα Νίκη : Κίνηση ΜΑΤ από τον Γιώργο Παπαδάκη η εμφάνιση του Νατσιού, κέρδισαν τις εντυπώσεις και το τηλεοπτικό κοινό

Μόνο σαν πετυχημένη από όλες τις απόψεις μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την κίνηση του Γιώργου Παπαδάκη να καλέσει την Πέμπτη το πρωί το Δημήτρη Νατσιό, τον πρόεδρο του κόμματος Νίκη, στην εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα. Το Καλημέρα Ελλάδα είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες εκπομπές της Ελληνικής Τηλεόρασης και αυτό οφείλεται πρώτα από όλα στον ίδιο τον Γιώργο Παπαδάκη και στο σεβασμό που δείχνει σε κοινό και καλεσμένους.

Μέσα στα δέκα λεπτά της εμφάνισης του Δημήτρη Νατσιού στο καλημέρα Ελλάδα, συντονίστηκαν στον Αντέννα 200,000 τηλεθεατές. Κάποιοι από αυτούς φυσικά γνώριζαν τον Δημήτρη Νατσιό, τον αγώνα του και τις θέσεις που πρεσβεύει το κόμμα Νίκη. Πολλοί όμως ήταν αυτοί που έβλεπαν τον πρόεδρο της Νίκης για πρώτη φορά να «ανοίγει τα χαρτιά του», να μιλάει για όλα αυτά που απασχολούν τη χώρα και κάθε έναν από εμάς. Τα στοιχεία της τηλεθέασης δείχνουν ότι το ενδιαφέρον του κόσμου παρέμεινε καθόλη τη διάρκεια της εμφάνισης του Δημήτρη Νατσιού. Αυτό δε συνηθίζεται σε εμφανίσεις πολιτικών προσώπων και αυτό είναι το στοίχημα που έχει κερδίσει η Νίκη. Η Νίκη δεν είναι μια από τα ίδια, δεν αποτελείται από ανακυκλωμένους πολιτικούς, δεν καθοδηγείται από συμφέροντα. Ο κόσμος το έχει καταλάβει, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες όλων των συστημικών πολιτικών κομμάτων να την πλήξουν.

Στο παιχνίδι αυτό των συμφερόντων βλέπουμε να συμμετέχουν και πολλοί «δημοσιογράφοι» και παρουσιαστές. Ο Γιώργος Παπαδάκης προφανώς δεν είναι ενας από αυτούς. Ποτέ δεν ήταν, για αυτό και παραμένει βράχος στο βάθρο της τηλεθέασης, από το ίδιο πάντα κανάλι.

Δείτε την εμφάνιση του Δημήτρη Νατσιού στο Γιώργο Παπαδάκη






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμμα Νίκη : Κίνηση ΜΑΤ από τον Γιώργο Παπαδάκη η εμφάνιση του Νατσιού, κέρδισαν τις εντυπώσεις και το τηλεοπτικό κοινό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.