ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με συμβόλαιο κοντά 4 εκατ. ευρώ και τιμ 10 βοηθών, ο Μαρθελίνο ανέλαβε την Μαρσέιγ

Ο Μαρθελίνο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ με «χρυσό» συμβόλαιο.
Με συμβόλαιο κοντά 4 εκατ. ευρώ και τιμ 10 βοηθών, ο Μαρθελίνο ανέλαβε την Μαρσέιγ

Μετά από 25 χρόνια στους πάγκους της Ισπανίας, ο Μαρθελίνο έκανε το βήμα για το εξωτερικό και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Αντόνιο Κορδόν, είχε ψηλά στη λίστα του τον Ισπανό τεχνικό, καταλήγοντας ωστόσο στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον ίδιο να συνεχίζει στη Γαλλία.

Μάλιστα, αυτό θα γίνει με «χρυσό» συμβόλαιο που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ και μαζί του θα έχει ένα τιμ δέκα βοηθών.

Ο 57χρονος τεχνικός περίμενε την πρόταση που θα ικανοποιεί τα «θέλω» του και τη βρήκε στην ομάδα από τη Μασσαλία, η οποία ψαχνόταν ώστε να «γεμίσει» το κενό που άφησε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συμφωνία με τον Ισπανό, με τον ίδιο να δηλώνει πεπεισμένος για το πλάνο της ομάδας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ολιμπίκ για την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε. Οι συζητήσεις μας για την ομάδα και το πρότζεκτ με ενθάρρυναν στο να πάρω αυτή την απόφασης.

Με όλο το επιτελείο μου, είμαστε πεπεισμένοι για το πλάνο της ομάδας. Γνωρίζω την ευθύνη που αντιπροσωπεύει αυτή η αποστολή και η δέσμευσή μας θα είναι συνολική», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με συμβόλαιο κοντά 4 εκατ. ευρώ και τιμ 10 βοηθών, ο Μαρθελίνο ανέλαβε την Μαρσέιγ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.