ΑΡΗΣ

Πήγε να πάρει μπακάρα ο Καρυπίδης στον Άρη

Μεγάλο κόλπο πήγε να κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης σε ότι έχει να κάνει με τον βασικό αριστερό μπακ του Άρη. Ο λόγος για τον Λάτο.
Πήγε να πάρει μπακάρα ο Καρυπίδης στον Άρη

Ο Άρης ήταν κοντά στο να κάνει ένα καλό μεταγραφικό κόλπο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήθελε να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Λάτο από τη Βαλένθια και το προσπάθησε αρκετά είναι η αλήθεια.

Ας πάρουμε όπως τα πράγματα από την αρχή. Ρόναλντ Ματαρίτα ο αντικαταστάτης του Μαζικού στον Άρη.

Καλό βιογραφικό με «ένσημα» σε Παγκόσμιο Κύπελλο ο Κοσταρικανός αριστερός μπακ, αλλά άλλος ήταν η «καψούρα» που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Τόνι Λάτο, περί ου ο λόγος. Ο 25άχρονος Ισπανός, γέννημα θρέμμα της Βάλένθια, με θητεία σε Αϊντχόφεν και Οσασούνα, έχασε φέτος τη θέση του στην 11άδα των «νυχτερίδων» από τον Χοσέ Γκάγια και έμεινε ελεύθερος.

Ο Άρης τον προσέγγισε, προσπαθώντας να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαλόνικα, αλλά ο Ισπανός ακραίος αμυντικός δεν ενέδωσε στο πρέσινγκ των «κιτρινόμαυρων».

Πάντως, Ματαρίτα και Λάτο έχουν ένα κοινό. Και για τους δύο είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν ο Ολυμπιακός.

Για τον πρώτο πριν μια πενταετία (2018), ενώ για τον Λάτο το ενδιαφέρον είναι πιο φρέσκο. Τον περασμένο Ιανουάριο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήγε να πάρει μπακάρα ο Καρυπίδης στον Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!