ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπαρτιάτες: Το Twitter τους είχε βάλει Βουλή πολύ πριν τα exit polls

Πώς αντέδρασε το Twitter στην διαφαινόμενη είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες», σύμφωνα με τα exit polls.
Σπαρτιάτες: Το Twitter τους είχε βάλει Βουλή πολύ πριν τα exit polls

Εκλογές 2023: Στη βουλή αναμένεται να μπει το κόμμα «Σπαρτιάτες», καθώς σύμφωνα με τα exit polls που ανακοίνωσαν τα κανάλια στις 19:00.

Το κόμμα που λαμβάνει από 4%-6% και βεβαίως αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη στις φετινή εκλογική διαδικασία, καθώς και σήμερα δεν φαινόταν οτι θα καταφέρει να πιάσει το 3% που απαιτείται για την είσοδο στη Βουλή. Να όμως που φαίνεται οτι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ένα από τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αποτέλεσε ένα από τα πιο δυνατά τρεντ στο Twitter, αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls, με τα σχόλια να είναι ποικίλα για τον συνδυασμό που στήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μάλιστα οι «Σπαρτιάτες» είχαν τρεντάρει αρκετά νωρίτερα προτού ανακοινωθούν τα exit polls, καθώς από το όλο κλίμα διαφαινόταν ότι θα συγκεντρώσει αυτά τα μεγάλα ποσοστά που φαίνεται αν πευτχαίνει.

Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για το κόμμα Σπαρτιάτες που μπαίνει στη Βουλή 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπαρτιάτες: Το Twitter τους είχε βάλει Βουλή πολύ πριν τα exit polls», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.