ΠΑΟΚ

«Καίγεται» για χαφ ο ΠΑΟΚ – Οι περιπτώσεις Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βιγιάρ και το κενό στην Ευρώπη

Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση χαφ - Οι περιπτώσεις Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βιγιάρ και το ευρωπαϊκό πρόβλημα
«Καίγεται» για χαφ ο ΠΑΟΚ – Οι περιπτώσεις Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βιγιάρ και το κενό στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ τρέχει προκειμένου να υλοποιήσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση του για το Τέχελεν της Ολλανδίας (3 Ιουλίου), με τις περιπτώσεις Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βιγιάρ να βρίσκονται στο προσκήνιο αναφορικά με τη θέση του χαφ.

Από σήμερα οι διπλές προπονήσεις επιστρέφουν στην «ασπρόμαυρη» καθημερινότητα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναμένει τις 6-7 κινήσεις που έχει ζητήσει, με τον φορ και το χαφ να αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία, προτεραιότητα για τον δικέφαλο του βορρά.

Οι περιπτώσεις Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βιγιάρ και το κενό στην Ευρώπη

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, με τις περιπτώσεις των Μαγκομέντ Οζντόεφ, Σουαλιχό Μεϊτέ και Γκονζάλο Βιγιάρ να ξεχωρίζουν.

Και οι τρεις αυτοί παίκτες δεδομένα βρίσκονται στη λίστα των υπευθύνων του μεταγραφικού σχεδιασμού, με αυτή του Ρώσου χαφ της Καραγκιουμρούκ να είναι τη δεδομένη στιγμή η πιο ζεστή.

Στα 30 του χρόνια και προερχόμενος από μια γεμάτη σεζόν στη Τουρκία (34 συμ., 5 γκολ, 6 ασίστ), ο Οζντόεφ έχει την έγκριση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να τον προσθέσει στο ρόστερ του, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την νυν ομάδα του έως και το καλοκαίρι του 2024.

Κάτι τέτοιο άλλωστε επικοινώνησε με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα, ο Ανζόρ Γκαργκάεφ, ατζέντης του Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος και  σημείωσε ότι έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ του παίκτη και του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να μιλήσει και με την Καραγκιουμρούκ.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ «καίγεται» άμεσα για χαφ και πληρώνει ακριβά για να το βρει, τόσο για να καλύψει τα κενά που έχουν αφήσει πίσω τους, οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Τιάγκο Ντάντας όσο και για να λύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Θυμίζουμε πως ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναμένεται να λείψει από τη πρώτη αναμέτρηση κόντρα στους Ισραηλινούς καθώς κουβαλά τιμωρία από την περσινή σεζόν μετά την αποβολή του από τον επαναληπτικό αγώνα ενάντια στην Λέφσκι Σόφιας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καίγεται» για χαφ ο ΠΑΟΚ – Οι περιπτώσεις Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βιγιάρ και το κενό στην Ευρώπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.