ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: Καμία εμπλοκή με τον Ιωνικό

Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια εμπλοκής του με τον Ιωνικό ο Αλέξης Κούγιας.
Κούγιας: Καμία εμπλοκή με τον Ιωνικό

 

Μία που ξεκίνησε ως ανυπόστατη φήμη, μία που κόπηκε μαχαίρι! Ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει ούτε θα έχει στο άμεσο μέλλον σχέση με τον Ιωνικό.

Ο γνωστός ποινικολόγος με τοποθέτησή του ξεκαθάρισε πως δεν έχει καταθέσει καν πρόταση για την εξαγορά των μετοχών της εν λόγω ΠΑΕ, την ώρα που υπήρχαν φήμες πως αγόρασε τις μετοχές!

Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Τσιριγώτη είναι αυτή που έχει ματώσει και κατάφερε να βγάλει από την αφάνεια αυτή την ιστορική ομάδα και να την οδηγήσει έως τη Super League 1. Εκείνη θα συνεχίσει να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να είναι ο Ιωνικός διαρκώς ανταγωνιστικός και αντάξιος της ιστορίας του. Για την οικογένεια Τσιριγώτη, μάλιστα, έκανε και ξεχωριστή αναφορά ο Αλέξης Κούγιας.

Η δήλωσή του: «Σήμερα παριστάμην στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τριπόλεως για ένα πολύ σοβαρό Δικαστήριο, όταν οι συνεργάτες μου με πληροφόρησαν ότι ένας αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος διακινεί την ψευδή είδηση, ότι δήθεν αγόρασα τις μετοχές του ιστορικού Ιωνικού Νικαίας.

Η είδηση είναι ψευδέστατη, καθώς ουδέποτε από πλευράς μου υπήρχε η οιαδήποτε έστω πρόταση για την αγορά των μετοχών του ιστορικού αυτού συλλόγου.

Η οικογένεια Τσιριγώτη αποτελείται από πρόσωπα, τα οποία εκτιμώ επί δεκαετίες, και οτιδήποτε γράφεται περί δήθεν αγοράς των μετοχών του Ιωνικού θιγεί τόσο αυτά, όσο και εμένα.

Επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος μου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας: Καμία εμπλοκή με τον Ιωνικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.