ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με δεξιό μπακ!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος θα είναι ο βασικός δεξιός μπακ!
Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με δεξιό μπακ!

Αρκετές οι μεταγραφικές υποθέσεις που έχει ο Παναθηναϊκός αν και το βάρος έχει πέσει στον χαφ και τον στόπερ.

Όλα καλά μέχρι εδώ και ειδικά το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού είναι άκρως σημαντικό. Μια και είναι και ποσοτικό το θέμα, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μόνο Μάγκνουσον και Σένκεφλεντ και από εκεί και πέρα μόνο τα παιδιά της Β’ ομάδα και της Κ19.

Εκτός όμως από αυτά, διακρίνεται μια σχετική στασιμότητα στο ζήτημα του δεξιού μπακ. Αριστερά αποκτήθηκε ο Μλαντένοβιτς και έκλεισε η θέση.

Δεξιά όμως παραμένουν όλα ανοικτά. Αυτήν τη στιγμή τη θέση καλύπτουν ο Κώτσιρας και ο Βαγιαννίδης. Ακούγονταν διάφορα για προτάσεις αλλά μέχρι τώρα δεν έχει έρθει και κάτι φοβερό.

Μέσα σε όλα αυτά, έφυγε και ο Σάντσες για την Κύπρο. Πάντως, θα πρέπει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός να αποφασίσουν γρήγορα πως θα θέλουν να κινηθούν. Με τους 2 Έλληνες; Φαντάζει δύσκολο.

Με παίκτη τύπου Μλαντένοβιτς που θα έρθει δηλαδή ακόμα και για βασικός; Με τον Κώτσιρα τι θα γίνει, θα έρθει πρόταση από άλλη ομάδα;

Σημαντικά ερωτήματα που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν τις απαντήσεις ούτε οι επιτελείς του Παναθηναϊκού.

Αλλά για το καλό του σχεδιασμού θα πρέπει να το κάνουν σχετικά σύντομα, προκειμένου να υπάρξει και το αντίστοιχο μοντάρισμα εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με δεξιό μπακ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.