ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι στη λίστα της Ουνιόν Βερολίνου! – Αποκάλυψη Sportime

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ουνιόν Βερολινου. Δεύτερος στη λίστα της.
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι στη λίστα της Ουνιόν Βερολίνου! – Αποκάλυψη Sportime

Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε μία μόνο θέση. Αυτή των δύο γκολκίπερ. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο. Με αυτούς έχει αποφασίσει ο σύλλογος να πορευτεί. Εκτός υπάρξει κάποια αποχώρηση. Διότι, ο νεαρός γκολκίπερ είναι στη λίστα της Ουνιόν Βερολίνου.

Πριν από μερικές ημέρες είχαν δει το φως δημοσιότητας στην Ισπανία ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για αναζήτηση τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό. Ασφαλώς και ήταν μία είδηση που προξένησε εντύπωση. Διότι, ο Ολυμπιακός είναι πλήρης κάτω από τα δοκάρια. Μοιάζει πιθανό άλλωστε να παραμείνει ακόμα και ο Κρίστινσον για 3ος γκολκίπερ. Με άλλα λόγια, να μην αλλάξει τίποτε.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποια σύνδεση εκείνων των δημοσιευμάτων με την πληροφορία πως ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι στη λίστα της Ουνιόν Βερολίνου. Η γερμανική ομάδα έχει αποδειχτεί ανερχόμενη δύναμη στην Bundesliga τα τελευταία χρόνια και ένα συνεχώς εξελίξιμο ποδοσφαιρικό project. Απόδειξη η περυσινή πορεία, η οποία βρήκε τους πρωτευουσιάνους να τερματίζουν στην 4η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι μέρος του επόμενου Champions League.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Οι δυνατότητες της Ουνιόν και ο Τζολάκης του ενός ακόμα χρόνου συμβολαίου

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως ο γερμανικός σύλλογος έχει και θα έχει ακόμα περισσότερα έσοδα από αυτές τις επιτυχίες. Δεν πήγε άσχημα και πέρυσι στο Europa League όπου έφτασε μέχρι τους «16» της διοργάνωσης. Η Ουνιόν έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των μεταγραφών. Για να καταλάβετε, μέσα στους παίκτες που κυνηγάει είναι ο Φοφανά της Τσέλσι και ο Γκόσενς της Ίντερ!

Από τη Γερμανία προκύπτει και η πληροφόρηση πως η Ουνιόν Βερολίνου έχει βάλει στο στόχαστρο τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Επιθυμία του τεχνικού της ομάδας, Ουρς Φίσερ, είναι να αποκτηθεί τερματοφύλακας που θα φέρει ανταγωνισμό στον βασικό Ρούνοβ και θα έχει και δυνατότητα εξέλιξης. Ο 20χρονος Τζολάκης ταιριάζει γάντι στο συγκεκριμένο προφίλ. Είναι δεύτερος στη λίστα της Ουνιόν.

Ο λόγος είναι πως έχουν πάρει τα μηνύματα πως είναι μια περίπτωση που δεν θα είναι εύκολη. Ο Ολυμπιακός πιστεύει πολύ στον Τζολάκη, είναι παίκτης που παίζει κάθε χρόνο αρκετά παιχνίδια, είναι νεαρός, προέρχεται από τις ακαδημίες συνεπώς πιάνει θέση παίκτη ακαδημίας στην ευρωπαϊκή λίστα και κοστολογείται ακριβά. Από την άλλη, το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο από τώρα. Ο Τζολάκης να πούμε επίσης πως επέστρεψε νωρίτερα για προπονήσεις στο Ρέντη. Έχει ψωμί το story…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι στη λίστα της Ουνιόν Βερολίνου! – Αποκάλυψη Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…