MEDIA

Survivor All Star trailer 29/6: Στο στόχαστρο η Σταυρούλα – «Πουλάνε και τη ψυχή τους για την 4αδα» (vid)

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (21:00).
Survivor All Star trailer 29/6: Στο στόχαστρο η Σταυρούλα – «Πουλάνε και τη ψυχή τους για την 4αδα» (vid)

Survivor All Star trailer 29/6: Άκρως συναρπαστικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο (29/6, 21:00) τoυ Survivor All Star, που θα χαρίσει ακόμη μια υψηλή πτήση για το ριάλιτι επιβίωσης στην τηλεθέαση .

Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αλλάξει τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η μυθοπλασία.

Survivor All Star trailer 29/6: Στο στόχαστρο η Σταυρούλα – «Πουλάνε και τη ψυχή τους για την 4αδα» (vid)

Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις αναμένεται να είναι για ακόμη μια φορά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία και θα βρεθεί εκ νέου στο στόχαστρο των υπόλοιπων παικτών.

Μάλιστα, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει την παίκτρια να βγαίνει εκτός εαυτού, κατηγορώντας τους υπόλοιπους παίκτες πως πουλάνε και τη ψυχή τους για να προχωρήσουν μια ημέρα, για να φτάσουν μέχρι την 4αδα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες θα παλέψουν για ακόμη μια φορά στον στίβο μάχης. Έπαθλο αυτή τη φορά θα είναι η 4η ατομική ασυλία της εβδομάδας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Τέλος, ένας παίκτης θα πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο, φτάνοντας κοντά αλλά όχι στην κατάκτηση του μεγάλου χρηματικού επάθλου!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star trailer 29/6: Στο στόχαστρο η Σταυρούλα – «Πουλάνε και τη ψυχή τους για την 4αδα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα