ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος ο Τσίπρας από ΣΥΡΙΖΑ – Σάλος στο Twitter

Την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας ότι δε θα είναι ξανά υποψήφιος.
Τέλος ο Τσίπρας από ΣΥΡΙΖΑ – Σάλος στο Twitter

Παρελθόν από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ανακοίνωσε από το Ζάππειο την παραίτησή του ανακοινώνοντας παράλληλα την αρχή ραγδαίων εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο άλλοτε πρωθυπουργός, εμφανώς συγκινημένος στις δηλώσεις του, δέχθηκε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τα αποτελέσματα των εκλογών δηλώνοντας πως ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Πρότεινε την εκλογή νέας ηγεσίας από τα μέλη του κόμματος επισημαίνοντας πως ο ίδιος δε θα είναι υποψήφιος σε αυτές.  Ακόμη τόνισε ότι δεν ήθελε να πάρει την απόφαση αυτή εν θερμώ γι’ αυτό και πέρασαν 3 ημέρες από το αποτέλεσμα των εκλογών μέχρι τη σημερινή ανακοίνωση.

Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσαν οι πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να ανακοινώσει την παραίτησή του επικράτησε ένας μικρός χαμός στο διαδίκτυο.

Στο Twitter το #Τσίπρας αλλά και το #ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στα πρώτα trends αυτή τη στιγμή με τα σχόλια να είναι διάφορα.

Τέλος ο Τσίπρας – Πώς σχολίασε το Twitter τις εξελίξεις

 

Εκλογές 2023: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε κάτι το μοναδικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Τσίπρας από ΣΥΡΙΖΑ – Σάλος στο Twitter», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.