Οι θαυμαστές της εντυπωσιακής WAG του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, έμειναν με τα μάτια με τα γογγύλια μάτια, αφού η Ισπανίδα καλλονή έδειξε το σώμα της πίσω στην τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ζευγάρι, που ζει την ανόθευτη χλιδή από τότε που οι μέγα μπακ του Ρονάλντο μετακόμισαν στη Σαουδική Αραβία τον Δεκέμβριο, αυτή τη στιγμή παραθερίζουν με τα παιδιά τους στο ιταλικό νησί της Σαρδηνίας μετά την ολοκλήρωση της σεζόν Σαουδικής Pro League. Πηγαίνοντας στο Instagram την Παρασκευή, η Ροντρίγκεζ ανέβασε μια σειρά από αχνιστά στιγμιότυπα μπικίνι, μερικά από τα οποία επιδείκνυαν το ροδακινί πίσω άκρο της, προς μεγάλη χαρά των οπαδών της.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Η μια φωτογραφία την έδειχνε να κάνει ηλιοθεραπεία με έναν αναιδή Κριστιάνο να χαμογελά στο βάθος και στην άλλη να σηκώνεται έξω από τη θάλασσα, με τους θαυμαστές να χαρακτηρίζουν τη θέα “ένα κομμάτι τέχνης”.

  • «Αυτός ο κώλος είναι υπέροχος», έγραψε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος είπε απλώς: «Ουάου».
  • «Ο αλήτης της Τζωρτζίνας είναι έργο τέχνης», σχολίασε ένας άλλος.
  • Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Απλά εντυπωσιακό, ενώ ένας τέταρτος έγραψε: «Είσαι μια βασίλισσα της ομορφιάς».

Η ανάρτηση πλημμύρισε από τα συνήθη σχόλια των ταλαιπωρημένων πολιτών της Σαουδικής Αραβίας που διαφώνησαν με τη δημοσιοποίηση ημιγυμνών φωτογραφιών του Ροντρίγκεζ, κάτι που απαγορεύεται από τη νομοθεσία της Σαουδικής Αραβίας, αν και ο 29χρονος δεν φαίνεται να το προσέχει ποτέ.

Η WAG του Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, δείχνει τον ροδακινί αλήτη της . Οι θαυμαστές λάτρεψαν την τελευταία της ανάρτηση Georgina Rodriguez
yacht-16million-euros-Georgina-Rodriguez-ass-prokalei-chamos-sexy-girl-football-star-player.
Ο Ρονάλντο φαίνεται να χαμογελά στο βάθος

Το μοντέλο που γεννήθηκε στην Αργεντινή έχει 49,9 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αν και ο αριθμός αυτός είναι ωχρός σε σύγκριση με τον απολογισμό του Ρονάλντο στα 592 εκατομμύρια. Ο φόργουορντ της Al-Nassr μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τη σύντροφό του να ξαπλώνουν στο σκάφος την Πέμπτη, με τη δημοσίευση να συγκεντρώνει 15 εκατομμύρια likes – και να μετράει. Ο Ρονάλντο σύντομα θα προετοιμαστεί για την πρώτη του πλήρη σεζόν στη Σαουδική Pro League, έχοντας σκοράρει 14 γκολ σε 19 αγώνες μετά την ένταξή του στην Αλ-Νασρ στα μέσα της σεζόν 2022/23.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: