ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δόσης: Στο στόχαστρο της Λωζάνης

Αποχώρησε από την Κύπρο και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Νίκος Δόσης.
Δόσης: Στο στόχαστρο της Λωζάνης

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Νίκος Δόσης μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Καιρό τώρα οι δύο πλευρές το είχαν πάρει απόφαση. Γι’ αυτό και στα τελευταία ματς της σεζόν ο Έλληνας ομογενής μέσος δεν έπαιζε. Στην πρώτη εκτός Σουηδίας σεζόν για εκείνον, ο 22χρονος έπαιξε συνολικά 21 ματς με την ομάδα του Τακτακαλά.

Από τη στιγμή που προσαρμόστηκε στην Κύπρο, έκανε κάποιες εμφανίσεις που αρκούσαν για να μπει στο στόχαστρο άλλων ομάδων του κυπριακού πρωταθλήματος. Μόνο που προτεραιότητα έχει δοθεί σε συγκεκριμένες αγορές, όπως της Ελβετίας.

Η Λωζάνη, η οποία ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία τη σεζόν που μας πέρασε, παρακολουθεί τις εξελίξεις. Στη Σουηδία ο Δόσης θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στα παρθενικά του βήματα με αποτέλεσμα να τον τσεκάρουν και άνθρωποι της Νις. Η σχέση της γαλλικής ομάδας με τη Λωζάνη είναι γνωστή καθώς και οι δύο ανήκουν στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ. Έτσι το όνομά του Ελληνοσουηδού χαφ υπήρχε στο τμήμα scouting από παλιότερα.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σχετικά με τις επαφές των δύο πλευρών. Να σημειωθεί πως από Ελλάδα υπάρχουν δύο ομάδες που έχουν κάνει κρούση. Συζητήσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν με ελληνικά κλαμπ, αλλά συμφωνία δεν επιτεύχθηκε με κάποιο εξ αυτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δόσης: Στο στόχαστρο της Λωζάνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.