ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δίχτυα» για επιθετικό ρίχνει ο Ολυμπιακός – Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Αντόνιο Κορδόν!

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται σε όλους τους τομείς, έχοντας να καλύψει αρκετά κενά στο ρόστερ του.
«Δίχτυα» για επιθετικό ρίχνει ο Ολυμπιακός – Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Αντόνιο Κορδόν!

Τα… δίχτυα του παντού έχει ρίξει ο Ολυμπιακός και ο Αντόνιο Κορδόν, προκειμένου άμεσα να κλείσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες.

Συγκεκριμένα, όπως σας έχουμε αναφέρει, τρεις είναι οι θέσεις που… καίνε άμεσα. Αυτή του στόπερ, του κεντρικού χαφ και φυσικά του επιθετικού.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής λοιπόν, έχει καταλήξει στους υποψήφιους για τη θέση του σέντερ φορ, που έχει μείνει κενή μετά τη φυγή του Σεντρίκ Μπακαμπού και φυσικά το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Ελ Αραμπί.

Έτσι όπως σας έχουμε αποκαλύψει, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Άντι Ντελόρ, ο οποίος είναι φευγάτος από τη Ναντ.

Αρκετές είναι οι ομάδες βέβαια που τον τσεκάρουν, αφού μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα που θα αγωνιστεί με το ταλέντο του.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Από κει και πέρα, ακολουθεί ο Ζαν Βιπότνικ, που με τη φανέλα της Μάριμπορ είχε 38 παιχνίδια με 23 γκολ, ενώ στα 21 του χρόνια, αν κάνει καλές χρονιές μπορεί να εκτοξεύσει την αξία του.

Τέλος, πάμε σε ένα ταλέντο που ωστόσο έμεινε αρκετά στάσιμο στην καριέρα του, τον Μουνίρ Ελ Χαντάντι.

Όσο βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα παρουσιάζονταν ως το next big thing, ωστόσο δεν κατάφερε να στηρίξει όλες αυτές τις προσδοκίες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει άμεσα να κλείσει παίκτες, αφού τα κενά του είναι πολλά και η προετοιμασία είναι λίγες μέρες μακριά από το να ξεκινήσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Δίχτυα» για επιθετικό ρίχνει ο Ολυμπιακός – Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Αντόνιο Κορδόν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.