ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διοίκηση και χρόνος πιέζουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς – Το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, με τον χρόνο να πιέζει!
Διοίκηση και χρόνος πιέζουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς – Το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες μεταγραφικές περιόδους και δείχνει ότι έχει σφυγμό.

Ωστόσο, δεν έχει επιτευχθεί σε καμία περίπτωση ο στόχος που έχει βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος, για τους παίκτες που θα έρθουν.

Όχι τέσσερις πρωτοκλασάτες μεταγραφές δεν είχαν οι «πράσινοι» με το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά ούτε μία!

Ο Μλαντένοβιτς και ο Τζούρισιτς μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας της Super League 1, με τον πρώτο μάλιστα να αγωνίζεται στο φιλικό που έδωσε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ρογκάσκο.

Από κει και πέρα, η υπόθεση του Ζέκα ήταν ξεχωριστή και πλέον το βάρος έχει πέσει σε στόπερ, χαφ και δεξιό μπακ.

Με δύο κεντρικούς αμυντικούς πρώτης γραμμής βγαίνουν προς το παρόν οι προπονήσεις και ήδη έχουν στραβώσει 2-3 περιπτώσεις.

Μόνο που ο χρόνος πιέζει και μαζί με αυτόν και η διοίκηση τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να κλείσει εντός των ημερών παίκτη. Ιβάν, τρέχουμε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διοίκηση και χρόνος πιέζουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς – Το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…