ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζει την ενίσχυση της η Ντνίπρο ενόψει Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός θα έχει μία δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League!
Συνεχίζει την ενίσχυση της η Ντνίπρο ενόψει Παναθηναϊκού!

Όλο και πιο κοντά πλησιάζει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League που θα δώσει κόντρα στη Ντνίπρο.

Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» στις 25 Ιουλίου θα ταξιδέψει στη Σλοβακία προκειμένου να παίξει τον πρώτο της αγώνα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Φυσικά ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την 1η Αυγούστου και θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο.

Αν και η κληρωτίδα χαμογέλασε στους δευτεραθλητές της Super League 1, αφού η Ντνίπρο σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ήταν παλαιότερα, ωστόσο εκείνη συνεχίζει να ενισχύεται.

Η ουκρανική ομάδα απέκτησε τον Ντένις Μιροσνιτσένκο ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο δεξιά αλλά και τόσο αριστερά στα άκρα της άμυνας, με τη Ντνίπρο να έχει αρκετές ακόμα ελλείψεις, μετά τις μαζικές αποχωρήσεις που έγιναν.

Ο 28χρονος ουκρανός είχε γεμάτη σεζόν πέρσι με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του ενώ κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ και να μοιράσει δύο ασίστ.

Τα λεφτά που δαπάνησε η Ντνίπρο ανέρχονται στις 230 χιλιάδες ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα της τις εποχές που πρωταγωνιστούσε τόσο στην Ουκρανία αλλά και στην Ευρώπη.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της κι αν το πράξει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει την ενίσχυση της η Ντνίπρο ενόψει Παναθηναϊκού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.