ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι γίνεται με Ντε Φρούτος – Τι περιμένει ο Ολυμπιακός!

Τι σκέφτεται ο Αντόνιο Κορδόν για την υπόθεση του Χόρχε Ντε Φρούτος!
Τι γίνεται με Ντε Φρούτος – Τι περιμένει ο Ολυμπιακός!

Αρκετή γκρίνια έχει ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του, που αναρωτιούνται αν τελικά η ομάδα τους έχει αργήσει να κάνει μεταγραφές ή όχι.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά αναχωρεί σήμερα για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπου δε θα έχει ούτε μία μεταγραφική κίνηση.

Τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί είναι πολλά, όπως το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πόσο γρήγορα θα γίνει η ενίσχυση του από εδώ και πέρα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Αντόνιο Κορδόν, παρουσιάζεται να έχει προχωρήσει αρκετά της υπόθεση του Χόρχε Ντε Φρούτος, που είναι ο… εκλεκτός για τα εξτρέμ.

Ο Ισπανός ανήκει στη Λεβάντε, η οποία απέτυχε να ανέβει στη La Liga και τώρα προσπαθεί να βγάλει τα… σπασμένα.

Γι’αυτό και ζητάει για τον παίκτη ένα ποσό το οποίο θα αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Έτσι ο Αντόνιο Κορδόν έχει τραβήξει λίγο την περίπτωση του, αφού πιστεύει ότι αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να βρεθούν και η Λεβάντε θα αναγκαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι η υπομονή του κόσμου έχει αρχίσει να εξαντλείται, αφού θέλει να δει μία ομάδα να… χτίζεται σωστά και με πολύ καλές προσθήκες που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός είδε βασικούς παίκτες του να φεύγουν, όπως για παράδειγμα ο Γιαν Εμβιλά και θα πρέπει να τους αντικαταστήσεις με ακόμα καλύτερους.

https://youtu.be/niMNOgl6_-c

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι γίνεται με Ντε Φρούτος – Τι περιμένει ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.