ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για τον Ακουόκου! Τόσα θέλει η Μπέτις, δυνατά και η Χετάφε

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει τον Πολ Ακουόκου για τη θέση του αμυντικού χαφ και δίνει μάχη για να τον αποκτήσει! Αυτά τα λεφτά ζητάει η Μπέτις
Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για τον Ακουόκου! Τόσα θέλει η Μπέτις, δυνατά και η Χετάφε

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Μεταγραφικού φυσικά. Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά αλλά ακόμα παίκτης δεν έχει έρθει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για καθυστέρηση. Ο Κορδόν με τον Μαρτίνεθ μάλλον δε συμφωνούν. Αλλά δεδομένα οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και σημαντικές.

Το Sportime σας ανέλυσε ότι ισχύει για το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Μια θέση που μάλλον αποτελεί προτεραιότητα. Άλλωστε μια ματιά στην 11άδα που θα έπαιζε τώρα αλλά και το τι κάνει ο Μαρτίνεθ στις προπονήσεις εν όψει και της προετοιμασίας δείχνει πολλά.

 

Ο Ολυμπιακός εκτός όμως από τη θέση του στόπερ δίνει κι άλλη μάχη. Το όνομα του προέκυψε από δημοσιεύματα στην Ισπανία αλλά πρόκειται για παίκτη 100% Κορδόν.

Εκείνος τον ανέδειξε στη Ρεάλ Μπέτις, τον πίστεψε και τον πιστεύει. Ο λόγος φυσικά για τον 25χρονο αμυντικό χαφ Πολ Ακουόκου, διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού.

 

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Με τον Κορδόν στη θέση του αθλητικού διευθυντή και τον Πελεγκρίνι στον πάγκο, ο Ακουόκου έπαιξε στην Μπέτις. Έφτιαξε σχετικά το όνομά του. Πέρυσι όμως δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, έκανε 18 αγώνες.

Είναι στην transfer list της Μπέτις και ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει. Ο Κορδόν τον θέλει πάρα μα πάρα πολύ.

Με ύψος 1,81μ., όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται κάνουν λόγο για έναν παίκτη που καλύπτει κάθε σπιθαμή του γηπέδου. Ποδοσφαιριστή δηλαδή που χρειάζεται απεγνωσμένα ο Ολυμπιακός στο 6.

 

Ολυμπιακός: Τόσα θέλει η Μπέτις για τον Ακουόκου

 

Ολυμπιακός και Μπέτις μιλούν. Αν και το θέμα στην Ελλάδα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις οι δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός τον θέλει πολύ. Η Μπέτις όμως δε ζητά λίγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ένα ποσό στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ θέλουν οι Σεβιγιάνοι για να τον δώσουν.

Ο Κορδόν προσπαθεί να ρίξει την τιμή. Άλλωστε αποτελεί ένα κλαμπ που το ξέρει καλά, ήταν εκεί για 3 χρόνια.

 

Το ζήτημα είναι φυσικά πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες για τον Ακουόκου. Πιο ζεστά εξετάζει την περίπτωσή του η Χετάφε του Πέπε Μπρδαλάς.

Έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπέτις και συζητούν.

Ο Ολυμπιακός όμως φαίνεται να δίνει περισσότερα αν και ο Κορδόν προσπαθεί να ρίξει, όπως είναι φυσικό, την υπόθεση κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δίνει την μάχη του για τον Ακουόκου.

 

 

https://youtu.be/c8R1tIP1q8c

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για τον Ακουόκου! Τόσα θέλει η Μπέτις, δυνατά και η Χετάφε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).