ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ή τώρα ή ποτέ θα δώσει ο Ολυμπιακός τον Σισέ

Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ολυμπιακός να δώσει τον Παπέ Αμπού Σισέ.
Ή τώρα ή ποτέ θα δώσει ο Ολυμπιακός τον Σισέ

Με έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο και αφού η σχέση των δύο πλευρών πέρασε από πολλές φάσεις μάλλον ήρθε η ώρα. Ο Ολυμπιακός και ο Παπέ Αμπού Σισέ να χωρίσουν.

Ή τώρα ή ποτέ λένε όλοι, βασικά το ποτέ πάει έως και το καλοκαίρι του 2024 που είναι η συμφωνία σε ισχύ.

Αλλά έχει έρθει η ώρα. Στον Ολυμπιακό φυσικά και έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους αφού τελική η πολιτική να περιμένουν και να σηκώνουν εμπόδια σε προτάσεις όταν ζητούσαν 10 plus εκατομμύρια αποδείχθηκε, λανθασμένη.

Ο Ολυμπιακός δεν έδωσε τον Σισέ όταν έπρεπε και τώρα θα φύγει με πολύ λιγότερα χρήματα. Από το καλοκαίρι του 2017 οι δύο πλευρές δεν ήταν μαζί μόνο εκείνο το δεύτερο 6μηνο του 2021, οπότε και ο 28χρονος Σενεγαλέζος στόπερ είχε πάει στην Σεντ Ετιέν, με τις εμφανίσεις του να βάζουν σε σκέψεις αγοράς τη γαλλική ομάδα.

Οι Γάλλοι ήθελαν να το συζητήσουν τότε να τον κρατήσουν αλλά όχι στο ύψος μιας μεγάλης ρήτρας που είχε μπει στο αρχικό deal.

Ή τώρα ή ποτέ θα δώσει ο Ολυμπιακός τον Σισέ

Τελικά ο Ολυμπιακός που ζητούσε τουλάχιστον έξι εκατομμύρια από τη Σέντ Ετιέν για τον Σισέ, με την στάση του έδιωξε και αυτόν τον ενδιαφερόμενο και τώρα το ζήτημα είναι με πόσα θα δώσει τον Σενεγαλέζο.

Αν αληθεύει για την Αραβία, όντως είναι διαφορετικός κόσμος και μπορεί να πάρει χρήματα, γιατί από την Ευρώπη δε γινόταν.

Δηλαδή να έδινε ένα κλαμπ ευρωπαϊκό 2-3 εκατομμύρια φάνταζε υπέρβαση. Όχι βέβαια γιατί δεν είναι καλός παίκτης ή δεν έχει παραστάσεις. Τουναντίον.

Αλλά είναι τόσα τα ups και downs στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό, που έχει επίδραση φυσικά και στην χρηματιστηριακή του αξία.

Για την ιστορία, τη σεζόν που έφυγε, ο Σισέ έπαιξε με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις 19 ματς με 1 γκολ.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ή τώρα ή ποτέ θα δώσει ο Ολυμπιακός τον Σισέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.