ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ισπανία ο Αντόνιο Κορδόν – Κλείνει παίκτες ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει τις πρώτες του μεταγραφές για το φετινό καλοκαίρι.
Στην Ισπανία ο Αντόνιο Κορδόν – Κλείνει παίκτες ο Ολυμπιακός!

Εξελίξεις αναμένεται να έχει τις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός, όσον αφορά τα μεταγραφικά του θέματα, τα οποία και έχουν μείνει αρκετά πίσω.

Ο Αντόνιο Κορδόν, έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές που άμεσα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις για την ομάδα του Πειραιά.

Μιλάμε φυσικά για τον Βιθέντε Ιμπόρα, που είναι ένα βήμα πριν τον ερχομό του στη Super League 1, αλλά και ο Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια.

Αρχικά ο 35χρονος χαφ, που έχει αγωνιστεί σε Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη στην… πλούσια καριέρα του, φαίνεται ότι συμφωνήσει σε όλα και ο Ολυμπιακός δε θα αργήσει να τον ανακοινώσει.

Από κει και πέρα, ο Αντόνιο Κορδόν έχει φύγει από την Αυστρία για να πάει στην Ισπανία και να μιλήσει και για την περίπτωση του παίκτη της Βαλένθια.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αποκτηθεί από τις «νυχτερίδες» το 2021 έναντι 8.5 εκατομμύριων ευρώ, ωστόσο δεν είχε αποδώσει αυτά που όλοι περίμεναν.

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, φαίνεται ότι τον έχει σε εκτίμηση και πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του.

Το σίγουρα είναι πλέον, ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές τους για φέτος και την ενίσχυση του ρόστερ που το έχει μάλιστα πολλή ανάγκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Ισπανία ο Αντόνιο Κορδόν – Κλείνει παίκτες ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.