ΑΕΚ

Πώς ο Πιζάρο επηρεάζει τη σχεδόν τελειωμένη ιστορία με Πάλμα για την ΑΕΚ!

Φέρνει τα πάνω-κάτω με τον Πιζάρο η ΑΕΚ, κάτι που επηρεάζει και την υπόθεση του Λουίς Πάλμα.
Πώς ο Πιζάρο επηρεάζει τη σχεδόν τελειωμένη ιστορία με Πάλμα για την ΑΕΚ!

Τον… εκλεκτό του φαίνεται ότι βρήκε, για το επιθετικό κομμάτι της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα, που όπως σας αναφέραμε αυτός είναι ο Ροδόλφο Πιζάρο.

Ο Μεξικανός έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Έτσι καλύπτει απόλυτα τα όσα θέλει ο προπονητής της πρωταθλήτρια της Super League 1 και έτσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κάνει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό όμως έρχεται να ανατρέψει τα πάντα με τον Λουίς Πάλμα και τον Άρη. Με τη συμφωνία να είναι σχεδόν κλεισμένη.

Τόσο ο Άρης αλλά και ο παίκτης θα έπαιρναν ένα ικανοποιητικό ποσό, ωστόσο αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Αν αποκτηθεί τελικώς ο Ροδόλφο Πιζάρο, τότε κλείνουν όλες οι θέσεις ξένου, αφού έχει ήδη πέντε ξένους η Ένωση.

Τον Χατζισαφί, τον Μοχαμάντι, τον Αραούχο, τον Πινέδα και φυσικά τον Λιβάι Γκαρσία. Εκτός των άλλων, ο Μεξικανός αγωνίζεται και στις θέσεις που παίζει ο Πάλμα, ενώ σίγουρα έχει προτεραιότητα λόγω Αλμέιδα.

Μένει να δούμε τελικά πώς θα καταλήξει η υπόθεση, αφού και ο παίκτης του Άρη φαινόταν ότι ήταν αρκετά ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς ο Πιζάρο επηρεάζει τη σχεδόν τελειωμένη ιστορία με Πάλμα για την ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.