ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ο Σλούκας θέλει η ομάδα να είναι «μικρότερη» από τον ίδιο – Πόσο ρόλο έπαιξαν τα χρήματα – Είχε αποφασίσει από την Τρίτη

Η απόφαση που πήρε ο Σλούκας να πάει στον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό δείχνει πως κύριο μέλημα του είναι να αποτελεί το «αφεντικό»
Ο Σλούκας θέλει η ομάδα να είναι «μικρότερη» από τον ίδιο – Πόσο ρόλο έπαιξαν τα χρήματα – Είχε αποφασίσει από την Τρίτη

Ο Κώστας Σλούκας πήρε μια απόφαση που έχει λογική, με τον τρόπο που βλέπει ο ίδιος το μπάσκετ και την προσωπική ζωή και φιλοδοξία. Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη τον Σλούκα και ο Σλούκας τον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα έπαιξαν ρόλο, αλλά μέχρι ένα σημείο.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε φύγει από τον Παναθηναϊκό για αν αποδείξει πως στον εαυτό του πως είναι καλύτερος από τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Πως δεν θα μείνει στη σκιά του για πάντα. Για τον ίδιο λόγο έφυγε και ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό, όταν πήγε στη Φενέρ. Για τον ίδιο λόγο φεύγει και τώρα, αν και το μεγάλο του κόλλημα –αν μας επιτρέπεται την έκφραση αυτή- δεν είναι πλέον στην ενεργό δράση.

Αν μη τι άλλο όμως, αν ο Παναθηναϊκός επανέλθει σε τροχιά τίτλων και final 4 με τον Σλούκα να κρατάει την μπαγκέτα, θα αποτελεί μια δικαίωση για τον ίδιο. Τεράστια μάλιστα. Διότι, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τα δύο σερί νταμπλ και final 4. Και αυτό δεν θα είναι απλό να ανατραπεί σε μία σεζόν, ασχέτως αν η ομάδα του Αταμάν ενισχύεται.

Αυτό είναι και το σημαντικό στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε. Ο Παναθηναϊκός χτίζεται από το μηδέν. Παίκτη, παίκτη. Ο πιο σημαντικός παίκτης από όλους αυτή τη στιγμή μοιάζει πως θα είναι (και θα είναι) ο Κώστας Σλούκας. Κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από τις ομάδες. Σύμφωνοι. Αυτό όμως που πρέπει να κρατήσουμε, είναι ότι ο Σλούκας νιώθει μεγαλύτερος από τον Παναθηναϊκό αυτό της στιγμή. Νιώθει «πολύς».

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Σλούκας συμφώνησε από την Τρίτη…

Ο Ολυμπιακός δεν τον έκανε να νιώθει έτσι. Για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα ήταν απλά ένα ακόμα κομμάτι της ομάδας. Ένα γρανάζι της μηχανής. Ίσως από τα πιο σημαντικά την κρίσιμη ώρα, αλλά απλά ένας παίκτης. Όχι ο παίκτης. Ένας παίκτης με έναν συγκεκριμένο ρόλο. Αυτός ο ρόλος δεν μπορούσε να αλλάξει.

Την Δευτέρα το πρωί αυτή της εβδομάδας, όντως ο Σλούκας ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό. Αλλά τα ήθελε όλα δικά του. Με εξαίρεση ίσως τα χρήματα. Δεν τον δικαιολογούμε, αλλά έτσι είναι. Τα χρήματα θα έπαιζαν ρόλο αν αποφάσιζε να αλλάξει στρατόπεδο. Ειδικά αν έπαιρνε την απόφαση να πάει σε αυτό του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός θα του δώσει δέκα εκατ. ευρώ. Ούτε οκτώ, ούτε εννιά. Δέκα. Για τρία χρόνια. Ο Ολυμπιακός του έδινε λίγο πάνω από πέντε για το ίδιο διάστημα. Ο ίδιος, με μωρό παιδί, δεν ήθελε να φύγει από την Ελλάδα. Ήθελε δόξα, χρήμα και μια ομάδα που θα του κάνει pampering. Αυτά τα βρίσκει όλα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός, αυτή τη στιγμή του έπεφτε «πολύς». Ο ίδιος πέφτει στον Παναθηναϊκό «πολύς». Αυτός είναι ο λόγος που συμφώνησε μαζί του. Από την Τρίτη, μία μέρα μετά το ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλος, κιόλας.

MEGA POLL ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ! Σωστή ή λάθος η απόφαση Σλούκα να πάει στον Παναθηναϊκό; 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σλούκας θέλει η ομάδα να είναι «μικρότερη» από τον ίδιο – Πόσο ρόλο έπαιξαν τα χρήματα – Είχε αποφασίσει από την Τρίτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.