ENGINE POWER

Adrien Fourmaux και η θεραπεία σε εξέλιξη

Ο Adrien Fourmaux οδηγός της M-Sport φαίνεται στον δρόμο της ανάκαμψης, ακόμα κι αν δεν υπάρχει διαβεβαίωση για πιθανή επιστροφή στο Rally1.
Adrien Fourmaux και η θεραπεία σε εξέλιξη

Το αστέρι Adrien Fourmaux αναμφίβολα κρεμάστηκε πολύ ψηλά και πολύ σύντομα, ο Βόρειος έπρεπε να πέσει κάτω. Ανακαλύπτοντας ξανά την ταπεινοφροσύνη του WRC2 και τις παγίδες του, ο οδηγός της M-Sport φαίνεται στον δρόμο της ανάκαμψης, ακόμα κι αν δεν υπάρχει διαβεβαίωση για πιθανή επιστροφή στο Rally1.

Η περιπέτεια θα μπορούσε να είχε τελειώσει για τον Adrien Fourmaux  ένα απόγευμα Κυριακής του Οκτωβρίου 2022 στο πάρκινγκ του θεματικού πάρκου PortAventura στο Salou της Ισπανίας. Αν αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Adrien Fourmaux στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ποιος θα είχε έκπληξη; Για πολλούς θα το άξιζε. Στο τέλος μιας σεζόν που σημαδεύτηκε από μερικές από τις πιο θεαματικές εξόδους από το δρόμο των τελευταίων ετών (Μόντε Κάρλο, Υπρ κ.λπ.), ο ενδιαφερόμενος δεν είχε πλέον την πίστη ή την καριέρα του στα χέρια του και κανείς δεν θα έχουν βρει λάθος σε αυτό. Εκτός από αυτόν.

AFOURMAUX-MSPORT_WRC-Adrien-Fourmaux-2023-rally-motorsport-ford

Adrien Fourmaux: «  Δεν ήταν εύκολο, γιατί ήθελα να συνεχίσω στο Rally1 , μας εξήγησε μετά. Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι πολύ. Εκτός από το 2018 που ήταν σίγουρο ότι θα είχα κάτι την επόμενη χρονιά γιατί είχα κερδίσει τον τίτλο(1ο Junior στη Γαλλία. Σημείωση του συντάκτη), πάντα βίωνα αβεβαιότητα κατά τη διάρκεια των εκτός σεζόν. Η σύλληψη θα ήταν άχρηστη. Έπρεπε να προχωρήσω ούτως ή άλλως για να προσπαθήσω να συνεχίσω να προχωρώ. Έκανα μια ανασκόπηση σημείο προς σημείο για να δω τι έχασα. Παραμένει ένα άθλημα όπου το μυαλό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Από το Μόντε Κάρλο το 2022, έβαλα τον εαυτό μου σε μια καταστροφική δυναμική επειδή συνδέθηκε με ένα μηχανικό πρόβλημα στη Σουηδία, μια εκδρομή με υδρολίσθηση στην Κροατία… Βρεθήκαμε σε μια κακή σπείρα και όλα πήγαν στραβά. συσσωρεύτηκαν . »

Με τον συνοδηγό του Alexandre Coria, ο Fourmaux έζησε δώδεκα μήνες που σημαδεύτηκαν από πολλές αρνητικές στιγμές. Δεν έπρεπε να κατηγορηθούν όλα στο πλήρωμα (σπασμένος κινητήρας στη Σουηδία, πίσω διαφορικό στην Κένυα…), αλλά το Seclinois έκανε τα αδύνατα δυνατά για να σκοτωθεί, κάτι που οδήγησε στο τέλος της μειωμένης χρονιάς.

« Είχα ξανά την ευκαιρία να εκφραστώ στην Ισπανία και ένα καλό αποτέλεσμα θα μπορούσε να μου επιτρέψει να πάω στην Ιαπωνία», θυμάται.Αν και τερμάτισα 8ος και πρώτος στους οδηγούς της Ford, έμαθα ότι η χρονιά μου τελείωσε. Εκείνη την εποχή, υπήρχε μεγάλη απογοήτευση. Μου φαίνεται ότι για να κρίνω έναν οδηγό, πρέπει να μπορεί να ολοκληρώσει μία ή δύο γεμάτες σεζόν, κάτι που δεν ήταν η περίπτωσή μου. Το να κάνεις όλους τους αγώνες είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσεις και να αποκτήσεις εμπειρία. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Ott ( Tänak .

AFOURMAUX-MSPORT_WRC-Adrien-Fourmaux-2023-rally-motorsport-ford

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Adrien Fourmaux και η θεραπεία σε εξέλιξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!