ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης θα είναι κανονικός όταν μπουν και οι 3-4 11αδάτοι που θα αποκτηθούν!

Ούτε το παζλ της 11άδας έχει συμπληρωθεί, ούτε έχει «δέσει» ακόμα ο φετινός Άρης. Πολλές οι προσθήκες, αλλά λειπούν ακόμα βασικοί ποδοσφαιριστές!
Ο  Άρης θα είναι κανονικός όταν μπουν και οι 3-4 11αδάτοι που θα αποκτηθούν!

Θέλει και χρόνο και ποδοσφαιριστές βασικά «γρανάζια» στη μηχανή του, για να «δείξει» ο Άρης το στάτους του για τη νέα σεζόν!

Κουβέντα, αναλύσεις, γκρίνια εννοείται και πολλοί… προπονητές, μετά τα πρώτα (τηλεοπτικά) φιλικά που έδωσε ο Άρης.

Προφανώς και ακόμα η προετοιμασία δεν βρίσκεται ούτε στου δρόμου τα μισά.

Δεδομένο οτι τα πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ – που θα γίνουν ακόμα περισσότερα – είναι ένα στοίχημα για τον άπειρο Τόλη Τερζή, ενώ και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να δέσει η ομάδα θα είναι αρκετός.

Στο τελευταίο φιλικό και στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο Άρης συνεχίζει να πονάει στο γκολ, να έχει θέμα στο «6», να βγάζει θεματάκια στο κέντρο της άμυνας και να ψάχνει και τον εξτρέμ που θα δημιουργήσει καθαρές προϋποθέσεις για γκολ, είτε για τον ίδιο, είτε για τον σέντερ φορ.

Ιούλιο μήνα, ομάδα να μην έχει προβλήματα ή να εμφανίζεται ασύνδετη δεν υπάρχει. Γι αυτο και γίνονται οι προετοιμασίες. Τώρα για το αν έπρεπε ο Άρης να πάει στο εξωτερικό, ή κάπου στην Ελλάδα με πιο… ποδοσφαιρικές συνθήκες και με «μαντρωμένους» παίκτες για να γνωριστούν καλύτερα, άλλη κουβέντα και πιθανοτατα να είναι και η πιο σωστή προσέγγιση.

Ο Άρης χρειάζεται ακόμα χρόνο αλλά και ποδοσφαιριστές για να «βγει» ο κανονικός στο χορτάρι. Και όχι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν επιπλέον λύσεις, αλλά πρώτα «βιολιά».

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν (επίσημα) ανακοινώσει 9 ποδοσφαιριστές. Χουτεσιώτη, Φεράρι, Ματαρίτα, Αηδόνη, Φατόρε, Πάβιτσιτς, Τζούρασεκ, Μενέντες, Σαβέριο.

Μέχρι την Πέμπτη (13/7) θα ανακοινώσουν άλλους τρεις. Ζουλ, Ζαμόρα και Κάρλσον. Στην τελική ευθεία είναι και του Μορόν. Ο αριθμός των νέων αποκτημάτων θα φτάσεις τους δεκατρεις και αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον άλλοι 2-3 παίκτες.

Εκτός από την ομοιογένεια, από το παζλ της νέας χρονιάς λείπουν και 3-4 βασικά κομμάτια.

Ο Κάρλσον έρχεται για βασικός εξτρέμ, όντας ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην ιστορία του κλαμπ.

Ο Ζουλ που επίσης έρχεται επίσης θα διεκδικήσει τη φανέλα του βασικού 6αριού, αφού και ο Τζούρασεκ δεν δείχνει ο καθαρός «κόφτης» που θα καλύψει το κενό του Ετέμπο.

Ο Μορόν αν τελειώσει το deal με τους Ισπανούς να το έχουν τελειωμένο, προορίζεται για βασικός φορ, αφού ο Γκρέι και ξενερωμένος δείχνει και ο Άρης θέλει να τον ξεφορτωθεί.
Αμέσως – αμέσως προκύπτουν τρεις 11αδάτοι ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν αποκτηθεί.

Κίνηση θα γίνει και για τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό. Αν πουληθεί κάποιος εκ των Μπράμπετς ή Φαμπιάνο και αυτή η κίνηση θα αφορά βασικό ποδοσφαιριστή, με τα κενά της 11άδας να γίνονται τέσσερα. Κοντά στο 40%. Μεγάλο ποσοστό για να βγουν συμπεράσματα και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το στάτους της ομάδας αγωνιστικά την επόμενη σεζόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης θα είναι κανονικός όταν μπουν και οι 3-4 11αδάτοι που θα αποκτηθούν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!