ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ο Γκιλ επιστρέφει στην Ευρώπη» – Η συνύπαρξη με τον Μπαρτζώκα στη Χίμκι και ο Ολυμπιακός (vids)

Η περίπτωση του πρώην PF της Χίμκι που έμεινε ελεύθερος στο ΝΒΑ, ο ρόλος του Μπαρτζώκα και οι πιθανότητες του Ολυμπιακού.
«Ο Γκιλ επιστρέφει στην Ευρώπη» – Η συνύπαρξη με τον Μπαρτζώκα στη Χίμκι και ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Άντονι Γκιλ έμεινε ελεύθερος από τους Washington Wizards. Αυτό αποκάλυψε χθες Ιταλός δημοσιογράφος στο Twitter. Για ποιο λόγο μπορεί ο Ολυμπιακός να δείξει ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη είδηση; Ο Γκιλ έχει συνυπάρξει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη Χίμκι.

Αυτό μπορεί από μόνο του να αποτελεί στοιχείο; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αυτά που ξέρουμε ως δεδομένα αυτή τη στιγμή από τον Ολυμπιακό, είναι πως πρώτα κοιτάζει να κλείσει τη θέση στο «4» και αργότερα αυτή στο «2». Ο λόγος είναι προφανής. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί πόθο ακραιφνή και ο Ολυμπιακός θα τον περιμένει. Τουλάχιστον, δεν θα βιαστεί. Διότι, η Φενέρ είναι πιθανό να τον αποδεσμεύσει.

Πάμε στο προκείμενο όμως. Ο Άντονι Γκιλ είναι στο free agency και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα βρει συμβόλαιο στο NBA. Από τον Ολυμπιακό δεν βγαίνει τίποτε προς τα έξω ως προς τους στόχους από την Αμερική. Για ποιο λόγο όμως ο Γκιλ θα μπορούσε να είναι μια τέτοια περίπτωση; Κοινώς, μία περίπτωση που θα ενδιέφερε τον Ολυμπιακό;

Η συνεργασία Γκιλ – Μπαρτζώκα – Η διαφορά με Βεζένκοφ

Ο Γκιλ δεν ήταν ένας παίκτης που απλά συνυπήρξε με τον Μπαρτζώκα στη Χίμκι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν αυτός που τον επέλεξε για να πάει στη Μόσχα. Αυτός τον έφερε από την Αμερική. Αυτόςν τον επέλεξε και μάλιστα συνεργάστηκαν εξαιρετικά. Ο 31χρονος Αμερικανός είναι παίκτης που δεν έχει πολλές ομοιότητες με τον Σάσα Βεζένκοφ. Δεν είναι το 4άρι με το μακρινό σουτ.

Ωστόσο, ο Γκολ παίζει εξαιρετικά κοντά στο καλάθι, είναι πολύ θετικός στα κοψίματα προς τη ρακέτα και… ακουμπάει που λέμε και στο «5». Σε πολλά χαμηλά σχήματα στο ΝΒΑ έπαιξε στο 5, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Με τον Ολυμπιακός να προσανατολίζεται τη νέα σεζόν να πάρει πολύ σκορ από τον παίκτη που θα έρθει στο «2» κι από το «5» που είναι πανίσχυρος.

Ο Γκιλ μπορεί να είναι μια περίπτωση που περνά χαμηλά στα ραντάρ, αλλά ενδεχομένως να απασχολήσει. Ειδικά αν βγει το πλάνο που έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον βασικό του SG. Επιπρόσθετα, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ξανά ενδιαφέρον για την περίπτωσή του στο παρελθόν. Ας το κρατήσουμε κι αυτό.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Ο Γκιλ στο ΝΒΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Γκιλ επιστρέφει στην Ευρώπη» – Η συνύπαρξη με τον Μπαρτζώκα στη Χίμκι και ο Ολυμπιακός (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.