VIRAL

Viral: 89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «ρίχνει» το TikTok

89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το βίντεο γίνεται Viral.
Viral: 89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «ρίχνει» το TikTok

Ένα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε στο TikTok μία κοπέλα και μέσα σε λίγες ημέρες έγινε Viral με χιλιάδες προβολές.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή της επίσκεψης ενός 89χρονου ομογενή, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Αν και κράταγε μπαστούνι, δεν εμποδήθηκενα ανέβει τα σκαλιά της βυζαντινής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου του Ραγκαβά στην Πλάκα αλλά και την Ακρόπολη. Περπάτησε στο αρχαίο μνημείο και να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ταξίδεψε στη Σαντορίνη, χόρεψε, ήπιε ούζο και η χαρά του για όλα αυτά δεν μπορούσε να μείνει κρυφή.

«Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω από τη χαρά και την περηφάνια», έγραψε η χρήστρια που ανέβασε το εν λόγω βίντεο πριν από περίπου ένα μήνα.

Ήδη, έχει συγκεντρώσει λίγο πιο κάτω από ένα εκατομμύρια προβολές και πάνω από 100.000 likes. Το ίδιο και τα σχόλια τα οποία είναι χιλιάδες, με τον κόσμο να εκδηλώνει τη συγκίνησή του.

Μάλιστα, έγινε και θέμα σε ξένα σάιτ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride 🥹🥹🥹🥹🇬🇷🇬🇷 #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai – Elli Kokkinou & Foivos

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Viral: 89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «ρίχνει» το TikTok», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.