MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ζωντανό το παιδί Στάθη – Ιουλίας – Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει βαθιά στην καρδιά της η Ιουλία πρόκειται να έρθει στο φως στον 3ο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, Η γη της ελιάς.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ζωντανό το παιδί Στάθη – Ιουλίας – Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυλαία έριξε ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Γη της Ελιάς» με ένα διπλό, συγκλονιστικό επεισόδιο.

Οι συντελεστές αποχαιρετήσαν τους τηλεθεατές και έδωσαν ραντεβού για το φθινόπωρο μιας και η αγαπημένη σειρά του MEGA έχει πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ζωντανό το παιδί Στάθη – Ιουλίας – Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν

Η Ιουλία είναι μια γυναίκα μοναχική που επιτρέπει σε ελάχιστους μόνο ανθρώπους να την πλησιάσουν και σε ακόμα λιγότερους να μπουν στη ζωή της.

Ένα από τα πρόσωπα που είχαν, έχουν και θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στην καρδιά της είναι ο Στάθης Καπερνάρος, ο νεανικός και μεγαλύτερος έρωτας της.

Μπορεί η μοίρα να τους χώρισε απότομα εξαιτίας της απόφασης της Ιουλίας να ενεργήσει προς το συμφέρον του μεν αλλά πίσω απ’ την πλάτη του δε, αγοράζοντας τους ελαιώνες του Δημοσθένη, όμως μέσα τους σιγοκαίει ακόμα η φλόγα της αγάπης για

Εκείνη με κάθε ευκαιρία του δείχνει πως τον μισεί όμως αυτό είναι απλώς ένας τρόπος για να το κρατάει σε απόσταση, διότι δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα.

Στο τρίτο κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς που υπογράφει σεναριακά η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου μεταξύ άλλων θα δούμε να βγαίνουν στο φως το μεγάλο μυστικό της Ιουλίας, ότι ήταν έγκυος στο παιδί του Στάθη.

Μέχρι στιγμής του έχει αποκαλύψει ότι όταν χώρισαν ανακάλυψε πως περίμενε το μωρό τους και αποφάσισε να διακόψει την κύηση ωστόσο τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Όπως έχουμε δει κάποιες φορές μέσω flash back η γυναίκα θυμάται με τρόμο ένα μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που είχε στα νεανικά της χρόνια.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η γυναίκα οδηγούσε μια μοτοσικλέτα έχοντας μαζί της και μια φίλη της, δυστυχώς όμως έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η συνεπιβάτης της να αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Η εγκυμονούσα κατάφερε να επιβιώσει αλλά δε φάνηκε να συμβαίνει το ίδιο και με το μωρό. Μετά, την σύγκρουση η Ιουλία είχε ασταμάτητη αιμορραγία. Η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ για το συμβάν στο Στάθη. Το μοναδικό που του είχε αναφέρει είναι ότι δεν της αρέσουν οι μηχανές επειδή κάποτε σκοτώθηκε μια φίλη της μπροστά στα μάτια της.

Μάλιστα, αυτή η τραγική ιστορία θα έρθει στο φως καθώς αποκαλύπτεται ότι το παιδί αυτό είναι ζωντανό. Πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Ιουλίας και του Στάθη όταν εμφανιστεί και θα τους φέρει αντιμέτωπους με όλη την αλήθεια

Η Ιουλία προφανώς αγνοεί κάποια σημαντικά πράγματα από εκείνο το μοιραίο δυστύχημα και όταν μαθευτεί η ταυτότητα της κόρης της θα την αγκαλιάσει και θα την πάρει αμέσως υπό την προστασία της.

Άλλωστε έχει αποδείξει ότι είναι μια γυναίκα που λατρεύει τα παιδιά διότι εκείνη μεγάλωσε την Μυρτάλη ενώ αποτελεί μητρική φιγούρα και για την νεαρή γιατρό της Αρεόπολης, την Αφροδίτη.

Ο Στάθης απ’ την άλλη θα σοκαριστεί και θα θέλει λίγο περισσότερο χρόνο προκειμένου να κατανοήσει όσα έχουν συμβεί και να μπορέσει να έρθει κοντά με την κόρη τους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ζωντανό το παιδί Στάθη – Ιουλίας – Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα