ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί για νέα βόμβα στο μπάσκετ – Δίνει 7 εκατ. ευρώ στον Ντόρσεϊ!

Γερό «μπάσιμο» Παναθηναϊκού για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ - Άκρως δελεαστική πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια!
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί για νέα βόμβα στο μπάσκετ – Δίνει 7 εκατ. ευρώ στον Ντόρσεϊ!

Στο φουλ έχει βάλει τις μεταγραφικές του μηχανές ο Παναθηναϊκός, με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη τα επόμενα χρόνια.

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» και στο πλαίσιο αυτό το «τριφύλλι», λίγο μετά την «βόμβα» με τον Κώστα Σλούκα, θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ! 

Για το σκοπό αυτό, οι «πράσινοι» έχουν ρίξει στο τραπέζι  μια άκρως δελεαστική πρόταση, προσφέροντας στον Ελληνοαμερικανό άσο 7 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια!

Να σημειωθεί φυσικά πως ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την νέα χρονιά με την τουρκική ομάδα, κάτι που ενδεχομένως να φέρει και ορισμένα χρήματα στα ταμεία της (γύρω στις 500.000) προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Μάλιστα, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντόρσεϊ έχει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που τον καθιστά ακόμη πιο ελκυστική επιλογή για τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, πρόκειται για μια υπόθεση που μόνο απλή δεν θεωρείται. Ο ομογενής γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο στα μέσα της περασμένης σεζόν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, ως το καλοκαίρι του 2025, και μάλιστα δεν υπάρχει μπάι άουτ για φέτος το καλοκαίρι, ενώ οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τα 1,8 εκατομμύρια δολάρια για την σεζόν που έρχεται!

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν ακριβώς όπως ονειρευόταν καμία από τις δύο πλευρές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε από τον Δημήτρη Ιτούδη στους πέντε ξένους που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη σειρά των ημιτελικών με την Αναντολού Εφές.

Από ‘κει και πέρα, η απόκτηση του Γιαμ Μαντάρ από την Φενέρμπαχτσε δεν επηρεάζει την υπόθεση Ντόρσεϊ, μιας και ο Ισραηλινός πόιντ γκαρντ προορίζεται για αντικαταστάτης του Νικ Καλάθη.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός τον είχε εξ αρχής στο Νο1 της λίστας αν έφευγε ο Σλούκας και γι’ αυτό τον λόγο δε σταματάει να «κυνηγά» την περίπτωσή του. Παρόλα αυτά, δεν δείχνει καμία διάθεση να προσφέρει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο για να τον κάνει δικό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί για νέα βόμβα στο μπάσκετ – Δίνει 7 εκατ. ευρώ στον Ντόρσεϊ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.