ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (12/7): Ψάχνει το μπαμ η Λαμία και έκανε μεταγραφή ο Ατρόμητος – Η «αρπαγή» που παλεύει η Κηφισιά και ο παίκτης που αρέσει στον Πανσερραϊκό

Ποιον πήρε ο Ατρόμητος, ποιον θέλει ο Πανσερραϊκός και τι παλεύουν Λαμία και Κηφισιά. Όλα τα νέα της ημέρας (12/7) στη Super League.
Super League νέα (12/7): Ψάχνει το μπαμ η Λαμία και έκανε μεταγραφή ο Ατρόμητος – Η «αρπαγή» που παλεύει η Κηφισιά και ο παίκτης που αρέσει στον Πανσερραϊκό

Super League νέα (12/7): Μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση θέλει να κάνει η Λαμία, ενώ ο Ατρόμητος έκλεισε άλλο ένα κενό στο ρόστερ του. Συνεχίζουν την ενίσχυσή τους Πανσερραϊκός και Κηφισιά.

Λαμία: Τσεκ σε Καρλίτος

Πολλά λεφτά δεν υπάρχουν, το μπάτζετ έχει μαζευτεί σε σχέση με άλλες χρονιές και αρκετές κινήσεις έως τώρα είναι κατώτερες του αναμενομένου. Παρόλα αυτά η Λαμία θέλει να κάνει και μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση. Το όνομα του Καρλίτος έχει πέσει στο τραπέζι. Εκ των πραγμάτων είναι δύσκολη υπόθεση ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λέγκια. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως η επιστροφή του στην Πολωνία δεν έχει πάει όπως θα περίμενε και οι πιθανότητες αποχώρησής του είναι αυξημένες.

Ατρόμητος: Ασεβέδο και συνεχίζει

Βρήκε τον έναν, ψάχνει τον επόμενο! Δύο βασικούς στόπερ αναζητούσε ο Ατρόμητος και εκείνος που έκλεισε πρώτος είναι ο Λούκας Ασεβέδο. Έως τώρα δεν είχε παίξει ποτέ στην Ευρώπη, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν είχε γεμάτες σεζόν. Όλα στο γήπεδο θα φανούν προφανώς, αλλά μαζί με τη δεδομένη προσπάθεια να πέσει το μπάτζετ, φαίνεται πως πέφτει και ο πήχης ποιοτικά. Μονοετές το συμβόλαιο που υπέγραψε.

Κηφισιά: Σφήνα για Κλωναρίδη

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και όπως είχε αποκαλύψει το Sportime.gr από τις 15 Ιουνίου η Λαμία έχει στο στόχαστρό της. Οι επαφές με τον 31χρονο έχουν προχωρήσει αρκετά, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως τελευταία στο κόλπο έχει μπει και η Κηφισιά. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, μάλιστα, μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να μην αλλάξει πόλη. Να σημειωθεί πως η Κηφισιά έχει χτυπήσει και την πόρτα άλλων παικτών που έχουν ήδη προτάσεις από τη Super League 1, όπως του Ανδρέα Γιαννιώτη. Προς το παρόν η ατάκα του τόσο εκεί όσο και στον Πανσερραϊκό είναι πως συνεχίζει να το ψάχνει για έξω.

Πανσερραϊκός: Κρούση σε Κάσα

Έχει στραφεί -και- προς την Κύπρο τελευταία ο Πανσερραϊκός. Έκανε δικό του τον Κώστα Πηλέα, όπως ανακοίνωσε ο Άρης Λεμεσού, αλλά προσπαθεί να αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη από το ίδιο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Τζάρεντ Κάσα, ο οποίος πέρυσι άφησε καλές εντυπώσεις με την ΑΕΛ. Ο 25χρονος εξτρέμ είχε σε 35 ματς ένα γκολ και πέντε ασίστ παίζοντας μεταξύ άλλων και στον τελικό του Κυπέλλου. Η πρώτη κίνηση από πλευράς των Σερραίων έχει ήδη γίνει.

Super League νέα 12/7: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (12/7): Ψάχνει το μπαμ η Λαμία και έκανε μεταγραφή ο Ατρόμητος – Η «αρπαγή» που παλεύει η Κηφισιά και ο παίκτης που αρέσει στον Πανσερραϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.