ΑΕΚ

Η ΑΕΚ διαπραγματεύεται με την Κλαμπ Αμέρικα για να φέρει τον Νέστορ Αραούχο στην Αθήνα αλλά οι Μεξικανοί δε ζητούν λίγα

Η ΑΕΚ έχει θέσει σε πρώτο πλάνο το θέμα της απόκτησης του Νέστορ Αραούχο αλλά η Κλαμπ Αμέρικα με την οποία συζητούν δε ζητά και λίγα
Η ΑΕΚ διαπραγματεύεται με την Κλαμπ Αμέρικα για να φέρει τον Νέστορ Αραούχο στην Αθήνα αλλά οι Μεξικανοί δε ζητούν λίγα

Η ΑΕΚ έχει ορίσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του στόπερ. Από την στιγμή που όλα πήγαν καλά και έρχεται την επόμενη εβδομάδα ο Ροντόλφο Πισάρο.

Συν του ότι βέβαια δύσκολα θα φύγει κάποιος από το υπάρχον ρόστερ. Ακόμα και για εκείνους που ακούγονται πολλά, όπως ο Μοχαμάντι, δε φαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή πιθανό.

Διαβάσατε στο Sportime το βράδυ της Τρίτης (11/7) για την έντονη φημολογία που υπήρχε για Μεξικανό κεντρικό αμυντικό. Αλλά και για το γεγονός πως ορισμένες πηγές θεωρούσαν πως το ζήτημα με τον Νέστορ Αραούχο της Κλαμπ Αμέρικα δεν είχε κλείσει.

 

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Ο 32χρονος στόπερ υπήρξε εξ’ αρχής ο Νο1 στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα. Το γεγονός πως στις πρώτες επαφές δεν βρέθηκε πρόσφορο έδαφος, έκανε την ΑΕΚ να στραφεί σε άλλες λύσεις. Ούτε και εκεί, ωστόσο, σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος και έτσι όταν διαφάνηκε αλλαγή σκηνικού με τον Αραούχο, η Ένωση επέστρεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό, η αλλαγή σκηνικού έγκειται κυρίως στο ότι η Αμέρικα θέλει στόπερ. Ο Αραούχο βλέπει, λοιπόν, πως αντί για βασικός θα δίνει μάχη για λεπτά συμμετοχής.

 

ΑΕΚ: Η Κλαμπ Αμέρικα δε ζητά λίγα

 

Η ΑΕΚ ήθελε εδώ και καιρό τον Αραούχο. Ο Μεξικανός διεθνής στόπερ, ωστόσο, που μόλις πριν έναν χρόνο έφυγε από τη Θέλτα για την Αμέρικα δεν το είχε στα πλάνα του να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Τα πράγματα άλλαξαν και μάλιστα ΑΕΚ και Αραούχο φαίνεται να τα έχουν βρει σε μια βάση συμφωνίας.

 

Το ζήτημα έγκειται με την Κλαμπ Αμέρικα. Οι Μεξικάνοι ανέκαθεν πουλάνε ακριβά. Πρόκειται για μια φοβερή αγορά που τα μεταγραφικά deals πολλές φορές θαμπώνουν. Αγοράζουν και πουλάνε ακριβά στην Liga MX, πρόκειται σχεδόν για κανόνα. Μεγάλη αγορά με πολλά λεφτά.

Η Κλαμπ Αμέρικα έδωσε πριν ένα καλοκαίρι 3 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Αραούχο από τη Θέλτα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να συζητά μίνιμουμ για το ίδιο ποσό. Να μη χάσει δηλαδή ούτε σεντ.

 

Δεν είναι και λίγα λεφτά. Η ΑΕΚ που έδωσε διαπιστευτήρια με τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ που πήγαν στη Θέλτα για τον Πινέδα. Από εκεί και πέρα, εκφράζεται μια σχετική αισιοδοξία μήπως η Κλαμπ Αμέρικα ρίξει τις απαιτήσεις της. Αλλά πόσο; Να πάει στα 2, 2 και κάτι λένε γνώστες της αγοράς.

Να σημειωθεί πως το βράδυ της Τετάρτης (12/7) δημοσιεύματα από το Μεξικό έκαναν λόγο για πιθανότητα δανεισμού του Αραούχο χωρίς να αναφέρεται ομάδα. Ή ακόμα και να ενταχθεί στα ανταλλάγματα για την απόκτηση από την Αμέρικα του Ομάρ Κάμπος από την Σάντος Λαγκούνα!

Οι συζητήσεις πάντως είναι συνεχείς και φυσικά πρόκειται για μια όχι εύκολη περίπτωση όσον αφορά την τελική συμφωνία. Τουλάχιστον όπως παρουσιαζόταν από ορισμένους είτε για τον Αραούχο είτε για άλλους στόπερ.

 

 

https://youtu.be/1iU8j6nCcsk

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ διαπραγματεύεται με την Κλαμπ Αμέρικα για να φέρει τον Νέστορ Αραούχο στην Αθήνα αλλά οι Μεξικανοί δε ζητούν λίγα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).