ΑΕΚ

ΑΕΚ για Κασάνβιρτζο! Στην Ολλανδία λένε για επαφή του Κουχάρσκι με τη Φέγενορντ! Στην Ισπανία μιλούν για Βαλιέντ

Η ΑΕΚ έχει κι άλλους στόπερ στη λίστα της αν στραβώσει οριστικά με τον Αραούχο και ένας από αυτούς φαίνεται να είναι ο Κασάνβιρτζο
ΑΕΚ για Κασάνβιρτζο! Στην Ολλανδία λένε για επαφή του Κουχάρσκι με τη Φέγενορντ! Στην Ισπανία μιλούν για Βαλιέντ

Η ΑΕΚ μιλάει με την Κλαμπ Αμέρικα για να φέρει στην Αθήνα τον Νέστορ Αραούχο. Στο Μεξικό κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν τα δεδομένα τα εκεί ΜΜΕ. Το θέμα όμως είναι πιο απλό από ότι παρουσιάζεται.

ΑΕΚ και Κλαμπ Αμέρικα είναι σε επαφές, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα που ανήκει ο Νέστορ Αραούχο δε ζητά λίγα.

Ήδη από την Τετάρτη (12/7), η ΑΕΚ έχει ενεργοποιήσει τα plan b αν και εφόσον στραβώσει οριστικά το θέμα με τον 32χρονο Μεξικανό στόπερ.

Αυτόν που θέλει ο Αλμέιδα βέβαια και είναι ο Νο1 στόχος.

 

Στο εξωτερικό ήδη βγήκαν κάποια ονόματα όπως αυτό σε ισπανικά και ΜΜΕ της Σλοβακίας και κάνουν λόγο για τον Μάρτιν Βαλιέντ. Πρόκειται για τον 28χρονο Σλοβάκο διεθνή της Μαγιόρκα. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Να είναι δηλαδή ο Βαλιέντ στη λίστα της ΑΕΚ. 

 

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Αυτό που φαίνεται όμως να έχει βάση είναι το δημοσίευμα του 1908.nl και κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νεράισο Κασάνβιρτζο. Πρόκειται για 21χρονο κεντρικό αμυντικό που η Φέγενορντ αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο για περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ από την Χρόνιγκεν.

 

ΑΕΚ: Επαφή του Κουχάρσκι

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, στην Ολλανδία υποστηρίζουν πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ράντεκ Κουχάρσκι ενόχλησε τους ανθρώπους της Φέγενορντ. Για τον Κασάνβιρτζο. Επίσημη κρούση έως τώρα δε φαίνεται να υπάρχει αλλά σύμφωνα με τους Ολλανδούς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Ένωση.

 

Μάλιστα, λέγεται πως η Φέγενορντ θα ήταν ανοιχτή σε μεταγραφή του παίκτη μια και δεν έχει πείσει τον προπονητή Άρνε Σλοτ. Μεταγραφή που θα είναι με λιγότερα χρήματα από αυτά που τον αγόρασε από την Χρόνινγκεν μόλις 6 μήνες πριν.

 

Η υπόθεση του νεαρού Ολλανδού, που έχει περάσει από τις ακαδημίες του Άγιαξ, φαίνεται να έχει ψωμί ακόμα. Αν και πρόκειται για παίκτη με διαφορετικό στάτους από τον Νέστορ Αραούχο.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ για Κασάνβιρτζο! Στην Ολλανδία λένε για επαφή του Κουχάρσκι με τη Φέγενορντ! Στην Ισπανία μιλούν για Βαλιέντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).