ΜΠΑΣΚΕΤ

«Βόμβα» με μπόμπερ ο Παναθηναϊκός! Δεν πήρε Ντόρσεϊ, πήρε Κάιλ Γκάι!

Ο Παναθηναϊκός είχε έτοιμη απάντηση και έφερε στο ΟΑΚΑ τον Κάιλ Γκάι!
«Βόμβα» με μπόμπερ ο Παναθηναϊκός! Δεν πήρε Ντόρσεϊ, πήρε Κάιλ Γκάι!

Ο Παναθηναϊκός προχωρά την ενίσχυσή του στην περιφέρεια χωρίς να περιμένει τη Φενέρμπαχτσε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Κάιλ Γκάι ο εκλεκτός του Εργκίν Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός είχε έτοιμη απάντηση. Ο Ιτούδης και η Φενέρ βάζουν άθελά τους εμπόδιο στα πράσινα σχέδια, αλλά λογαριάζουν χωρίς τις άγριες διαθέσεις του «τριφυλλιού». Αυτές έφεραν στον ΟΑΚΑ τον Κάιλ Γκάι από την Μπανταλόνα!

Είχε φανεί τις περασμένες μέρες ποια ήταν η πρόθεση της Μπανταλόνα κρατώντας τον Κάιλ Γκάι. Η πρόθεση ήταν να πάρει το buy out από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε ενημερώσει πως προτίθεται να πληρώσει για τον 25χρονο μπόμπερ και το έκανε.

Η Βαλένθια έμεινε στα κρύα του λουτρού και ο Παναθηναϊκός παίρνει μια εξαιρετική περίπτωση σουτέρ, ένας πραγματικός και αληθινός «μπόμπερ» έξω από τα 6,75. Η παρουσία του Γκάι στα play off της ACB ήταν εντυπωσιακή όταν… απέκλεισε μόνος του την Μπασκόνια και παραλίγο με την παρουσία του να κάνει ζημιά και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σημαίνει αυτή η προσθήκη πως τελειώνει το θέμα Ντόρσεϊ; Πρακτικά όχι απαραίτητα, αλλά οι θέσεις στην περιφέρεια –και ειδικά στο «2»- αρχίζουν να κλείνουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν μοιάζει εύκολο άλλωστε να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρ, ειδικά το προσεχές διάστημα και ο Εργκίν Αταμάν ήθελε να προχωρήσει τον σχεδιασμό.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Ένα πολύ βασικό κομμάτι κλείνει με την απόκτηση του Γκάι. Μένει τώρα ένα ακόμα, ο διάδοχος του Γιώργου Παπαγιάννη στους ψηλούς. Διότι, ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί σημαντικά στη φροντ λάιν του. Ένας ψηλός είναι απαραίτητος και μάλιστα με χαρακτηριστικά διαφορετικά από αυτά του Λεσόρ.

Πάρτε μια γεύση από τον «μπόμπερ» που πήρε ο Παναθηναϊκός:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Βόμβα» με μπόμπερ ο Παναθηναϊκός! Δεν πήρε Ντόρσεϊ, πήρε Κάιλ Γκάι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.