ENGINE POWER

Συγκίνησε θαυμαστές της F1 με τον Μικ Σουμάχερ να κάθεται στη Mercedes W02 του μπαμπά του

Ο Μικ Σουμάχερ κάθεται στη Mercedes W02 του μπαμπά του και προκαλεί συγκίνηση και κλάματα στου λάτρεις της Formula one
Συγκίνησε θαυμαστές της F1 με τον Μικ Σουμάχερ να κάθεται στη Mercedes W02 του μπαμπά του

Ο Μικ Σουμάχερ κάθεται στο παλιό μονοθέσιο της F1 του μπαμπά Μιχαήλ καθώς οι συγκινημένοι θαυμαστές βαλάνε τα κλάματα Ο Μικ Σουμάχερ συγκίνησε τους οπαδούς της F1 σε κλάματα καθώς καθόταν στο αυτοκίνητο Mercedes W02 που έτρεχε ο πατέρας του τη σεζόν του 2011 για πρώτη φορά πριν το οδηγήσει ο ίδιος

Mick-Michael-Schumacher-f1-mercedes-wo2-driver-2023-formula-one-The-moment-SchumacherMick-sat-in-his-Dads-2011-W02-for-the-first-time
Ο Μικ Σουμάχερ κάθεται στη Mercedes W02 του μπαμπά του
Ο Μικ Σουμάχερ είχε μια αίσθηση για τη Mercedes W02 πριν την οδηγήσει αυτό το Σαββατοκύριακο (Εικόνα: @MercedesAMGF1/Twitter)
Οι οπαδοί της F1 συγκινήθηκαν όταν είδαν τον γιο του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, να κάθεται στο παλιό του μονοθέσιο Mercedes .

Ο Mick, ο οποίος εργάζεται ως εφεδρικός οδηγός της Mercedes αυτή τη σεζόν, αφού έχασε τη θέση του στο Haas πέρυσι, θα οδηγήσει το Mercedes W02 στο Goodwood Festival of Speed ​​αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι το αυτοκίνητο με το οποίο ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μπαμπάς του έτρεξε για την ομάδα μαζί με τον Nico Rosberg τη σεζόν του 2011. Πριν από την έξοδο, ο Μικ το έκατσε για πρώτη φορά σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στα social media.

Η συγκινητική στιγμή άγγιξε τις καρδιές πολλών θαυμαστών, με ένα tweet: «Ω, τώρα κλαίω». Ένας δεύτερος είπε: «Πραγματικά έπρεπε να με κάνεις να κλάψω δύο φορές σήμερα».

Ένας τρίτος σχολίασε: “Αυτό θα είναι τόσο συναισθηματικό!” Και ένας τέταρτος έγραψε: “Ο Μάικλ θα είναι τόσο περήφανος!! Όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, ευχαριστώ Merc που το έκανες αυτό.”

“Ώρα να πληρώσω, κάνεις τον θεραπευτή μου να δουλεύει υπερωρίες”, αστειεύτηκε ο πέμπτος, ενώ ο έκτος πρόσθεσε: “Είναι τόσο συναρπαστική στιγμή να βλέπεις τον Μικ να οδηγεί το αυτοκίνητο του Μάικλ. Μου λείπει ο Μάικλ τόσο πολύ, και αυτές οι στιγμές απλώς με σπάζουν καρδιά.”

Αξίζει ο Mick μια θέση στο grid του 2024 και αν ναι – πού; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

Michael_Schumacher_and_son-Mick-Michael-Schumacher-f1-mercedes-wo2-driver-2023-formula-one-The-moment-SchumacherMick-sat-in-his-Dads-2011-W02.
Οι θαυμαστές ήταν συγκινημένοι όταν ο Μικ καθόταν στο κάθισμα που καταλάμβανε ο πατέρας του ο Μάικλ (Εικόνα: AFP/Getty Images)
Ο Paul di Resta της Force India και ο Michael Schumacher της Mercedes στην πίστα στο Spa

Ο Μάικλ κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που υπέστη έναν τραυματισμό που άλλαξε τη ζωή του από ένα ατύχημα στο σκι στις γαλλικές Άλπεις το 2013. Από τότε, ο Μικ, ο οποίος ήταν μόλις 14 ετών τότε, έχει κάνει τον δρόμο του στις τάξεις.

Μιλώντας νωρίτερα φέτος, ο πρώην συμπαίκτης του Μάικλ στην Μπένετον, Τζόνι Χέρμπερτ, επαίνεσε τον τρόπο που χειρίστηκε ο γιος του την τελευταία δεκαετία.

Είπε στο Ice 36 : “Η υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ είναι επίσης πολύ θλιβερή για τον Μικ. Δεν μπορεί να είναι εύκολο για τον Μικ, λόγω των όσων πέτυχε ο πατέρας του. Το να είσαι κοντά στον μπαμπά σου όταν είσαι νεότερος.
«Τότε φυσικά ο μπαμπάς του δεν είναι εκεί για να το απολαύσει και να τον καθοδηγήσει. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που βοήθησαν τον Μικ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά νομίζω ότι είναι μια κατάσταση που θα ήθελε πολύ να είναι ο πατέρας του εκεί για αυτόν.

“Αλλά αντιμετώπισε την κατάσταση έξοχα. Υπήρχε τόση μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης μόνο και μόνο λόγω του ποιος ήταν και είναι”.

Mick-Michael-Schumacher-f1-mercedes-wo2-driver-2023-formula-one-The-moment-SchumacherMick-sat-in-his-Dads-2011-W02-for-the-first-time-sad

Ο Μικ Σουμάχερ θα φορέσει το εμβληματικό κόκκινο κράνος του Michael και τις φόρμες αγώνα του 2011 όταν βγει στην πίστα στο Goodwood στο W02 τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Θα έχει επίσης τρέξιμο στο W12 το απόγευμα της Κυριακής.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκίνησε θαυμαστές της F1 με τον Μικ Σουμάχερ να κάθεται στη Mercedes W02 του μπαμπά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!