NBA

Και επίσημα στους Κινγκς ο Σάσα Βεζένκοφ – Ο όρος στο συμβόλαιο του που μπορεί να τον φέρει στην Ευρώπη!

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι και με τη… βούλα παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς!
Και επίσημα στους Κινγκς ο Σάσα Βεζένκοφ – Ο όρος στο συμβόλαιο του που μπορεί να τον φέρει στην Ευρώπη!

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσαν οι Σακραμέντο Κινγκς, την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, θα δοκιμαστεί στο NBA και απέναντι στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη και θα παλέψει για να παραμείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ της Αμερικής, ο MVP της Euroleague έχει έναν όρο στο συμβόλαιο του, που σίγουρα μπορεί να απασχολήσει της Ευρωπαϊκές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Σάσα Βεζένκοφ, έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς μόνο για δύο χρόνια.

Η τρίτη χρονιά για τον Βούλγαρο φόργουορντ δεν είναι εγγυημένη και θα πρέπει οι «Βασιλιάδες» να έχουν ικανοποιηθεί για να τον ανανεώσουν.

Αν δε γίνει αυτό, ο παίκτης θα πρέπει να ψάξει για νέα ομάδα στο NBA ή να επιστρέψει στην Ευρώπη, εκεί που σίγουρα ο Ολυμπιακός θα έχει προτεραιότητα για να τον αποκτήσει.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και επίσημα στους Κινγκς ο Σάσα Βεζένκοφ – Ο όρος στο συμβόλαιο του που μπορεί να τον φέρει στην Ευρώπη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.