ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ – Βέστερλο: Το κανάλι της αναμέτρησης

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Βέστερλο
ΠΑΟΚ – Βέστερλο: Το κανάλι της αναμέτρησης

ΠΑΟΚΒέστερλο: Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει σήμερα (16/7, 17:00) το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Έπειτα θα επιστρέψει στη βάση της και η προετοιμασία θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Στο φιλικό απέναντι στη Βέστερλο θα ξεκινήσουν οι: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Έκονγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Π. Τζίμας, Νάρεϊ και Τόμας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ματς από το υβριδικό κανάλι του OPEN.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, η μέρα ξεκίνησε με αυξημένες εντάσεις.

Οι παίκτες δούλεψαν με μπάλα σε διάφορες διαδρομές με εμπόδια, στη συνέχεια έπαιξαν διπλό, ενώ το απόγευμα ήταν η ώρα για τακτική.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο ένα γήπεδο, έδειξε ένα κομμάτι για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία στους ποδοσφαιριστές, ενώ στο άλλο γήπεδο οι παίκτες δούλεψαν με τον Νικολάε Κονσταντίν πάνω στις στατικές φάσεις.

Στο μεταξύ, υπάρχει προβληματισμός με τον Ζοζέ Μπότο.

Επί 1,5 χρόνο περίπου, ο ΠΑΟΚ τού έδωσε τα κλειδιά της ομάδας της Super League, προκειμένου να εξελίξει το ρόστερ και όχι μόνο.

Οι επιλογές του αρκετές, ωστόσο η μεταγραφική σούμα σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα.

Υπήρξαν πεταμένα λεφτά (σ.σ.: Κουαλιάτα, Ρικάρντο Σοάρες), δεν υπήρξαν sales, αποσυμφόρηση του ρόστερ και κυρίως με ένα 30άρι (καθαρά) μηνιάτικο «χάθηκε» η ανταποδοτικότητα.

Είναι κοινό μυστικό και στην Ολλανδία πως ο Ζοζέ Μπότο δεν είναι τόσο active στα transfers του ΠΑΟΚ και έχει ένα δευτερεύοντα ρόλο.

Είναι κοινό μυστικό πως η σχέση του με την φαμίλια Σαββίδη «πάγωσε» στον χρόνο και υπάρχουν αρκετά… αγκάθια μεταξύ των δύο πλευρών, που δύσκολα θα αλλάξουν.

Είναι κοινό μυστικό πως οι… πλάτες που βάζει για τις πωλήσεις των Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη δεν αποδεικνύονται ανάλογα αξιόπιστες.

Τα highlights του φιλικού ΠΑΟΚ-Γκενκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Βέστερλο: Το κανάλι της αναμέτρησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.