ENGINE POWER

Το MXGP Academy πραγματοποιείται στο MXGP της Τσεχίας

Την Παρασκευή, η MXGP Academy ξεκίνησε με μια ενημέρωση για αναβάτες και γονείς, ακολουθούμενη από μια συνεδρία εκπαίδευσης αναβατών όπου έμαθαν περισσότερα για τους κανόνες ασφαλείας, όπως τα σήματα σημαιών, καθώς και περαιτέρω οδηγίες από τους προπονητές
Το MXGP Academy πραγματοποιείται στο MXGP της Τσεχίας

Το  MXGP Academy  πραγματοποιείται για πέμπτη φορά το 2023 στο   MXGP της Τσεχίας  στο  Loket  αυτό το Σαββατοκύριακο. Παρείχε την ευκαιρία σε φιλόδοξους νέους αναβάτες μοτοκρός να συγκεντρώσουν και να βελτιώσουν τα ταλέντα τους μαθαίνοντας παράλληλα τι χρειαζόταν για να αγωνιστούν επαγγελματικά στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM .

Οι νέοι έμαθαν από τους έμπειρους Jan Postema, Martin van Genderen και John van de Berk καθώς και από τοπικούς εκπαιδευτές όλη την Παρασκευή και το Σάββατο.

ACADEMY_MOTOCROSS_GP_12_CZECH_2023

Την Παρασκευή, η MXGP Academy ξεκίνησε με μια ενημέρωση για αναβάτες και γονείς, ακολουθούμενη από μια συνεδρία εκπαίδευσης αναβατών όπου έμαθαν περισσότερα για τους κανόνες ασφαλείας, όπως τα σήματα σημαιών, καθώς και περαιτέρω οδηγίες από τους προπονητές.

Μετά την εκπαίδευση του αναβάτη, οι γονείς εκπαιδεύτηκαν και δόθηκαν οδηγίες για τη σημασία της επικοινωνίας καθώς και για το πώς να συνδυάζουν λεκτικές και μη λεκτικές μεθόδους. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με μια συνεδρία ιππασίας στην οποία οι αναβάτες μπορούσαν να εξασκηθούν και να οδηγήσουν για να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τις τεχνικές ιππασίας.

Οι νέοι είχαν την ευκαιρία να έχουν ειδική πρόσβαση στη μάντρα το πρωί του Σαββάτου και είχαν την τύχη να απολαύσουν μια περιήγηση στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της  Team HRC , καθώς και στο  Red Bull Hospitality . Εκμεταλλεύτηκαν επίσης αυτή την ευκαιρία για να επισκεφθούν τη δομή του  Monster Energy Rig  για να τους δώσουν μια ιδέα για ολόκληρο το paddock του MXGP.

ACADEMY_MOTOCROSS_GP_12_CZECH_2023

Θα υπάρξουν άλλες τρεις ευκαιρίες προπονητικής Ακαδημίας MXGP κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023 στη Φινλανδία, την Ολλανδία και την Τουρκία.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το MXGP Academy πραγματοποιείται στο MXGP της Τσεχίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!