ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ηχηρό μήνυμα από το ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο – «Ανησυχία για την πρόθεση Μπάιντεν να δώσει F–16 στην Τουρκία»

«Καμπανάκι» από το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο προς την αμερικανική ηγεσία, αναφορικά με το ενδεχόμενο αποστολής μαχητικών αεροσκαφών F–16 στην Τουρκία.
Ηχηρό μήνυμα από το ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο – «Ανησυχία για την πρόθεση Μπάιντεν να δώσει F–16 στην Τουρκία»

Λίγες ώρες μετά το «παζάρι» Ερντογάν που κατέληξε στο «ναι» του Τούρκου προέδρου για ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, ανακοινώθηκε η πρόθεση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να προχωρήσει σε μεταφορά των F-16 στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, εκτός από τους βουλευτές του Κογκρέσου, οι οποίοι εξέφρασαν την κατηγορηματική τους αντίθεση στην προοπτική προμήθειας της γείτονος χώρας με F–16, το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο απέστειλε «ηχηρό» μήνυμα προς την αμερικανική ηγεσία, αναφορικά με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηχηρό μήνυμα από το ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο – «Ανησυχία για την πρόθεση Μπάιντεν να δώσει F–16 στην Τουρκία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.