MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Τέλος 1 ώρα νωρίτερα

Αλλάζει ώρα και διάρκεια η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!
Ελένη Μενεγάκη: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Τέλος 1 ώρα νωρίτερα

Ελένη Μενεγάκη: Από ανατροπή σε ανατροπή πάει ο σχεδιασμός του Mega για τη μεσημεριανή ζώνη την προσεχή σεζόν.

Πριν από λίγο καιρό, το κανάλι αποφάσισε να μικρύνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και να το μετακινήσει στις 12:30, με στόχο να φέρει νωρίτερα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με ώρα έναρξης στις 13:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, ο σχεδιασμός αυτός προκάλεσε αντιδράσεις από στελέχη της διεύθυνσης ειδήσεων του Mega, που αντιτάχθηκαν στη συρρίκνωση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega, που αντιτάχθηκαν στη συρρίκνωση του μεσημεριανού δελτίου από 45 λεπτά σε ημίωρο και έτσι τα σχέδια άλλαξαν.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δελτίο θα παραμείνει στην ώρα του (12:45) και θα έχει την ίδια διάρκεια. Έτσι, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα ξεκινά όπως και τη φετινή σεζόν στις 13:30, με δραστικά μειωμένη διάρκεια κατά μία ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή Ελένη θα ολοκληρώνεται στις 14:50, δηλαδή με συνολική διάρκεια 80 λεπτά.

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελένη Μενεγάκη: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Τέλος 1 ώρα νωρίτερα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα