ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: Το νέο του συμβόλαιο – Ποιοι παίρνουν πιο πολλά στον κόσμο

Πόσα θα παίρνει ο Λιονέλ Μέσι στο MLS και ποιοι είναι οι πιο καλά αμειβόμενοι από εκείνον παγκοσμίως.
Μέσι: Το νέο του συμβόλαιο – Ποιοι παίρνουν πιο πολλά στον κόσμο

Στο MLS συνεχίζει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι. Άφησε την Ευρώπη και για να συμβεί αυτό πήρε ένα υπέρογκο συμβόλαιο από την Ίντερ Μαϊάμι.

Άπαντες περιμένουν την φαντασμαγορική παρουσίαση που θα γίνει. Ταυτόχρονα έχει διαρρεύσει και το συμβόλαιο που θα έχει ο Αργεντινός.

Αναμενόμενα θα πάρει ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Με αυτή την αφορμή βγήκαν και διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν τέτοιες συγκρίσεις.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης είναι πια ο Καρίμ Μπενζεμά. Από τη στιγμή που έγινε παίκτης της Ιτιχάντ θα παίρνει κάθε εβδομάδα 1.600.000 λίρες συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών εσόδων του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ παίρνει κάθε βδομάδα 1.200.000 λίρες και ο Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν 900.000 λίρες. Σχεδόν στα ίδια είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι και αυτά τα λεφτά θα βάζει κάθε εβδομάδα στον τραπεζικό του λογαριασμό και ο Λιονέλ Μέσι.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη «Daily Mail» ακολουθεί ο Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν με 725.000 λίρες και στις 700.000 λίρες θα πάει ο Τζόρνταν Χέντερσον εάν κλείσει η μεταγραφή του στην Αλ Ιτιφάκ. Ο Άγγλος θα γίνει, δηλαδή, ο έβδομος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου. Στις 575.000 λίρες είναι πια ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς από τη στιγμή που πήγε στην Αλ Νασρ και ακολουθούν οι Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι (425.000 λίρες) και Κασεμίρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (375.000 λίρες).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέσι: Το νέο του συμβόλαιο – Ποιοι παίρνουν πιο πολλά στον κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.