ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμη για τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού η Νιούκαστλ – Φέρνει τον Κβαρατσχέλια στην Premier League!

Η Νιουκάστλ κάνει αργά και σταθερά βήματα προς την κορυφή, έχοντας το know-how από άλλες ομάδες.
Έτοιμη για τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού η Νιούκαστλ – Φέρνει τον Κβαρατσχέλια στην Premier League!

Τους πιο πλούσιους ιδιοκτήτες στην Premier League και από τους πλουσιότερους στον πλανήτη έχει η Νιουκάστλ, που ωστόσο κάνει πολύ προσεκτικές κινήσεις.

Οι «Καρακάξες», αν και βρέθηκαν με πολλά λεφτά στα ταμεία τους, δεν έκαναν τρελές κινήσεις, πήραν ποιοτικούς παίκτες και πέτυχαν τους στόχους τους.

Φέτος όμως το καλοκαίρι, συνεχίζουν τη μεταγραφική τους πολιτική και δαπανούν χρήματα εκεί που πρέπει, ακόμα και αν αυτά είναι πολλά.

Οι εντυπωσιακές κινήσεις άρχισε με τον Σάντρο Τονάλι, που με 70 εκατομμύρια ευρώ έγινε η ακριβότερη πώληση Ιταλού παίκτη.

Και όχι άδικα αν σκεφτεί κανείς τα όσα προσφέρει ο 23χρονος μέσος μέσα στο γήπεδο. Αν βρίσκεται ειδικά στα καλά του, θα κάνει τη διαφορά ακόμα και στην Premier League.

Ωστόσο η Νιουκάστλ δεν έχει… χορτάσει και στοχεύει ακόμα ψηλότερα, αφού μην ξεχνάμε ότι θα αγωνιστεί και στο Champions League.

Η διοίκηση θέλει να αποκτήσει ένα μεγάλο όνομα, δείχνοντας έτσι τις διαθέσεις της και φυσικά να ικανοποιήσει τον κόσμο της.

Έτσι θέλει να κάνει δικό της τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, που έκανε το… μπαμ την περασμένη σεζόν με τη Νάπολι, τόσο στη Serie A όσο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Corriere dello Sport, η Νιουκάστλ δίνει 95 εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι, ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι εύκολη.

Ο παίκτης αποτελεί μία από τις… καψούρες του ιδιοκτήτη και δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει τόσο εύκολα από την ομάδα.

Αν τα καταφέρει η Νιουκάστλ, σίγουρα θα μιλάμε για μία από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γεωργιανός εξτρέμ αγωνίστηκε σε 43 ματς πέρυσι, μετρώντας 14 γκολ και 17 ασίστ, κάνοντας μαγικά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμη για τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού η Νιούκαστλ – Φέρνει τον Κβαρατσχέλια στην Premier League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.