ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Σαμάτα και έγινε «χαμός» στην Τανζανία, φουλάρει για χαφ

«Χαμό» έκαναν οι συμπατριώτες του Αλί Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, στο άκουσμα της ανακοίνωσης της μεταγραφής του.
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Σαμάτα και έγινε «χαμός» στην Τανζανία, φουλάρει για χαφ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα την την απόκτηση φορ, με τον Αλί Σαματά να ανακοινώνεται από τους «ασπρόμαυρους».

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων και με την προσθήκη του κλείνει μία υπόθεση που «έκαιγε» τον Δικέφαλο που έψαχνε φορ μετά την αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Στο άκουσμα της είδησης για την μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους», οι συμπατριώτες του από την Τανζανία ξέσπασαν και γέμισαν με αποθεωτικά σχόλια τους λογαριασμούς της ΠΑΕ.

Μπορεί οι Τούρκοι να πανηγυρίζουν για την απομάκρυνσή του από τη Φενέρμπαχτσέ, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει και με τους Τανζανούς.

«Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Τανζανίας 🇹🇿 θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα!», γράφει χαρακτηριστικά σημειώνει ο δημοσιογράφος Nahuel Lanzón και ερευνητής για το Football Manager.

Μετά τον Σαματά, ο ΠΑΟΚ φουλάρει για χαφ

Ο Δικέφαλος κάλυψε ένα σημαντικό κενό και πλέον κινείται προκειμένου να κλείσει και τις υπόλοιπες «τρύπες» που υπάρχουν στο ρόστερ.

Η θέση του χαφ είναι πλέον αυτή που «καίει» τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι θέλουν να προχωρήσουν την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ αποτελεί τον παίκτη που βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να σημειώνει πως όλα εξαρτώνται από τις συζητήσεις με την Καραγκιουμρούκ, πετώντας έτσι το «μπαλάκι» στις δύο ομάδες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Σαμάτα και έγινε «χαμός» στην Τανζανία, φουλάρει για χαφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.