ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός πρόγραμμα Stoiximan Super League: Ευρωπαϊκός όμιλος και νέο σερί για τον Γιοβάνοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διαχειριστεί άρτια την περασμένη χρονιά και καλείται να χτίσει κάτι ακόμα καλύτερο.
Παναθηναϊκός πρόγραμμα Stoiximan Super League: Ευρωπαϊκός όμιλος και νέο σερί για τον Γιοβάνοβιτς!

Μία ιδιαίτερη χρόνια έχει στα… χέρια του ο Παναθηναϊκός μετά τις προσδοκίες που δημιούργησε στη Stoiximan Super League την περασμένη σεζόν.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να δώσει τα διαπιστευτήρια της δείχνοντας ότι τα όσα πέτυχε δεν ήταν… πυροτέχνημα.

Φέτος ο Σέρβος τεχνικός έχει περισσότερα… όπλα στα χέρια του και ετοιμάζει την ομάδα για να φτάσει στο επίπεδο που εκείνος πιστεύει.

Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι που έχουν θέσει οι «πράσινοι», με πρώτο φυσικά τη διάκριση στην Ευρώπη που λείπει τόσο πολύ από ένα τόσο μεγάλο κλαμπ.

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο φυσικά το Champions League, ωστόσο με τη δυναμική που υπάρχει η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι σίγουρα μία πολύ μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά για τις ελληνικές ομάδες κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το Conference League, που ίσως είναι και η διοργάνωση που μπορούμε να πάμε καλύτερα από όλες.

Τα… πράσινα όνειρα δεν σταματούν εκεί, αφού η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι απωθημένο θα την περασμένη σεζόν και φέτος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν δική τους την κορυφή.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στη Stoiximan Super League:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός πρόγραμμα Stoiximan Super League: Ευρωπαϊκός όμιλος και νέο σερί για τον Γιοβάνοβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.