ΠΑΟΚ

Αυτοί άλλαξαν στάτους στον ΠΑΟΚ μετά την Ολλανδία – Το κέρδος για τον Λουτσέσκου

Οι δύο κερδισμένοι από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Άλλαξαν στάτους στα μάτια του Λουτσέσκου
Αυτοί άλλαξαν στάτους στον ΠΑΟΚ μετά την Ολλανδία – Το κέρδος για τον Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Τέχελεν της Ολλανδίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βγάζει ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ευκαιρία μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις αλλά και τα πέντε φιλικά που έδωσε το ασπρόμαυρο σύνολο να κρίνει πρόσωπα που είχαν ως στόχο να αποδείξουν πράγματα επί ολλανδικού εδάφους.

Ανάμεσα σε αυτά, χωρίς αμφιβολία ήταν και ο Χάρης Τσιγγάρας. Ένας παίκτης που έφυγε με αμφισβήτηση και μέσα σε ένα παράξενο κλίμα την περσινή σεζόν για τη Ligue 1 και την Τουλούζ.

Ο 22χρονος χαφ όμως έδειξε αποφασισμένος να κερδίσει τον χώρο και τον χρόνο του στον ΠΑΟΚ και με την παρουσία του τόσο σε επίπεδο προπονήσεων όσο και αγώνων, κατάφερε να αφήσει άκρως ικανοποιημένο τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σχεδόν αλάνθαστος, συγκεντρωμένος και με αρκετά τρεξίματα, ο Τσιγγάρας αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του και με δεδομένη την απουσία του Ντόουγκλας Αουγκούστο από την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Μπεϊτάρ, να ξεκινήσει βασικός, έχοντας ρόλο στον δικέφαλο της νέας σεζόν.

Το κέρδος για τον Λουτσέσκου και με τον Βρακά

Αυτοί άλλαξαν στάτους στον ΠΑΟΚ μετά την Ολλανδία - Το κέρδος για τον Λουτσέσκου

Πέρα από τον Χάρη Τσιγγάρα όμως, ένας ακόμη παίκτης ήταν αυτός που κατόρθωσε να αλλάξει το στάτους τους στον ΠΑΟΚ έπειτα από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βρακά, που τον είδαμε να αγωνίζεται κυρίως σε ρόλο 8αριου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, τόσο με τις επαφές του με την μπάλα, όσο και με τις κινήσεις του χωρίς αυτήν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αφού πρώτα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της ομάδας της Βοιωτίας.

Στα 22 του πλέον, ο Γιώργος Βρακάς δείχνει πιο έτοιμος και ώριμος να πάρει την ευκαιρία του από τον Λουτσέσκου προκειμένου να μπει στην εξίσωση.

Σε κάθε περίπτωση, οι Τσιγγάρας και Βρακάς είναι ίσως, σε επίπεδο προσώπων, το μεγαλύτερο κέρδος του ΠΑΟΚ από τη φετινή προετοιμασία.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτοί άλλαξαν στάτους στον ΠΑΟΚ μετά την Ολλανδία – Το κέρδος για τον Λουτσέσκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.