ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίροτιτς: Έσκασε βόμβα – Άνοιξε ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό!

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς σύμφωνα με τους Ιταλούς.
Μίροτιτς: Έσκασε βόμβα – Άνοιξε ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό!

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως τη βόμβα με τον Νίκολα Μίροτιτς την έριξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Ιταλία φέρνουν τα πάνω κάτω!

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα βάζουν νέα δεδομένα στο τραπέζι. Η συμφωνία ανάμεσα σε Παρτιζάν και Μίροτιτς δεν είναι δεδομένη.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Αντρέα Καλτσόνι. Ο Ιταλός αναφέρει ότι υπήρξε ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές την ύστατη στιγμή και έτσι ο Μαυροβούνιος δεν θα γίνει κάτοικος Βελιγραδίου!

Κατά την ίδια πηγή ο Παναθηναϊκός είναι πια ο πιο πιθανός προορισμός του Μίροτιτς. Όλα αυτά κι ενώ οι «πράσινοι» έκλειναν τον Τόκο Σενγκέλια, η μεταγραφή του οποίου ίσως χαλάσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Φυσικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε εάν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο. Ένα απλό tweet μπορεί να μη λέει και τίποτα. Ίσως, όμως, από την άλλη ο συγκεκριμένος να έχει και εξαιρετική πληροφόρηση. Θα φανεί προσεχώς.

Το βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ για να κάνει δικό του τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ο 32χρονος, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σικάγο Μπουλς, Νιού Όρλεανς Πέλικανς και Μιλγκουόκι Μπακς, είχε βρεθεί και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίροτιτς: Έσκασε βόμβα – Άνοιξε ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.