ΤΕΝΙΣ

Στο Καλλιμάρμαρο η Εθνική Ομάδα Τένις των Ανδρών

Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη! Το Davis Cup πάει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο!
Στο Καλλιμάρμαρο η Εθνική Ομάδα Τένις των Ανδρών

Είναι πλέον επίσημο! Η Εθνική ομάδα Τένις των Ανδρών θα δώσει τους αγώνες με τη Σλοβακία για το Davis Cup στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, όπως σας ενημέρωσε πρώτα το Sportime!

Πρόκειται φυσικά για μια προσωπική δικαίωση του ισχυρού άνδρα της ΕΦΟΑ, Σπύρου Ζαννιά, για κάτι που κυνηγάει χρόνια.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, πως η συνάντηση της Εθνικής ομάδας των ανδρών με αντίπαλο τη Σλοβακία, για το World Group 1 του DAVIS CUP, θα φιλοξενηθεί στο «Καλλιμάρμαρο» το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.

Η Διεθνής Ομοσπονδίας Τένις (ITF) έκανε δεκτό το αίτημα της Ε.Φ.Ο.Α., για να διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις στο ιστορικό Στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896.

Το διήμερο του Σεπτεμβρίου, η εικόνα από το Παναθηναϊκό Στάδιο των αγώνων της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, προβάλλοντας την
Ελλάδα και το Ελληνικό Τένις.

Η συνάντηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι πρόδρομος και άλλων σημαντικών γεγονότων για  την Oικογένεια του Ελληνικού Τένις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο Καλλιμάρμαρο η Εθνική Ομάδα Τένις των Ανδρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.