ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτόν τέλειωσε ο Παναθηναϊκός – Ποιοι ακολουθούν

Διαζύγιο στον Παναθηναϊκό. Ποιοι δεν πρέπει να αισθάνονται σίγουροι.
Αυτόν τέλειωσε ο Παναθηναϊκός – Ποιοι ακολουθούν

Σε ένα διαζύγιο προχώρησε ο Παναθηναϊκός το οποίο ήταν παντελώς αναμενόμενο. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι το εάν θα υπάρξουν και άλλα.

Μετά από μία πενταετία ο Αργύρης Καμπετσής αποτελεί παρελθόν. Θα έλεγε κανείς πως άργησε να φύγει κιόλας. Ούτε πέρυσι τον υπολόγιζε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δική του επιθυμία ήταν τότε να παραμείνει μήπως και αντιστρέψει την κατάσταση. Μόνο που δεν το κατάφερε.

Εδώ και καιρό αναζητούσε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Έλληνας επιθετικός. Το Sportime.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ντιόσγκιορ εκεί όπου κοουτσάρει ο πρώην «πράσινος» Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Ο άλλοτε συνεργάτης του Λάζλο Μπόλονι ήταν αυτός που έπεισε τον Καμπετσή να ξενιτευτεί. Προτάσεις από Ελλάδα υπήρχαν για τον 24χρονο, αλλά εκείνος προτίμησε να πάει στο εξωτερικό. Έτσι θα αγωνιστεί στην Ουγγαρία με μία ομάδα που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία.

Αυτός ήταν ο δεύτερος παίκτης που δεν υπολογιζόταν και βρέθηκε λύση. Λίγες μέρες νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε παραχωρήσει στον Βόλο τον Αλεξί Τρουιγέ. Με τη διαφορά πως ο Γάλλος δόθηκε δανεικός σε ομάδα της Super League 1. Στόχος το να περάσει από εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν του χρόνου μπορεί να παραμείνει στο «πράσινο» ρόστερ. Με τα τωρινά δεδομένα, βέβαια, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ποιος άλλος μπορεί να φύγει έως το φινάλε του καλοκαιριού; Λογικό να σκεφτεί κανείς τον Κρίστιαν Γκάνεα από τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι δύο αριστεροί μπακ, αλλά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο είναι ο Ρουμάνος να χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να πατήσει πλήρως στα πόδια του και ο Παναθηναϊκός θα του τον δώσει. Στη συνέχεια θα κριθεί αναλόγως με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Αντιθέτως, σίγουρος δεν είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα δώσει τον αγώνα του για να παραμείνει στο ρόστερ. Να προστεθεί ότι δεν πρέπει να αποκλείσουμε κάποιες ανακατατάξεις στο δεξί άκρο της άμυνας όταν αποκτηθεί εκεί παίκτης. Όπως, άλλωστε, αποκάλυψε το Sportime.gr ο Γιάννης Κώτσιρας έχει μπει στο στόχαστρο της Αντάλιασπορ.

Κλείνοντας, προφανώς και σε κάθε μεταγραφική περίοδο μπορούν να προκύψουν από το πουθενά και συμφέρουσες προτάσεις που να αλλάξουν τα δεδομένα. Υπάρχουν παίκτες του «τριφυλλιού» που αρέσουν σε άλλες ομάδες. Το θέμα είναι εάν θα φτάσουν και ικανοποιητικές προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτόν τέλειωσε ο Παναθηναϊκός – Ποιοι ακολουθούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.