ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ονειρεμένο ντεμπούτο για Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι – Buzzer beater με φαουλάρα!

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η περιπέτεια του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, καθώς χάρη σε μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ χάρισε τη νίκη στη νέα του ομάδα.
Ονειρεμένο ντεμπούτο για Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι – Buzzer beater με φαουλάρα!

Περίπου 40 λεπτά χρειάστηκε ο Λιονέλ Μέσι για να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Το ντεμπούτο του Αργεντινού σούπερ σταρ αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από τότε που ανακοίνωσε την απόφασή του να μετακομίσει στο MLS, κάτι που εν τέλει πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/7).

Η ομάδα ιδιοκτησίας Ντέιβιντ Μπέκαμ υποδέχθηκε στην Κρουζ Αζούλ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για το Leagues Cup, με τον Μέσι να περνά στον αγωνιστικό χώρο στο 54ο λεπτό και με το σκορ στο 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στην ισορροπία στο 65′, με τον «Pulga» να κρίνει εν τέλει την αναμέτρηση, χάρη σε μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 90’+4′.

Όπως είναι λογικό όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν κατά πάνω του για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί, με τον κόσμο που κατέκλυσε το DRV PNK Stadium να τον αποθεώνει.

«Αυτό που είδα, ήταν το γκολ. Είδα το γκολ, ήξερα ότι έπρεπε να σκοράρω», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι στο Apple TV μετά το τέλος του αγώνα, προσθέτοντας: «Ήταν η τελευταία φάση του αγώνα και ήθελα να σκοράρω για να μην πάμε στα πέναλτι. Έτσι, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε αυτή τη νίκη, επειδή είναι ένα νέο τουρνουά και αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέφερε : «Μόλις είδα το φάουλ που δόθηκε, σκέφτηκα ότι έτσι πρέπει να κερδίζει κανείς, ειδικά όταν έχεις παίκτες όπως ο Λέο [Μέσι] και ο Σέρχιο [Μπούσκετς] στο γήπεδο.

Αυτή είναι μια τόσο ξεχωριστή βραδιά για εμάς, για την οικογένειά μας, για όλους εκείνους που βρίσκονται σε αυτό το γήπεδο, για εσάς παιδιά. Είναι μια τέτοια στιγμή γι’ αυτή τη χώρα, είναι μια τέτοια στιγμή για αυτό το πρωτάθλημα και είναι μια πολύ περήφανη στιγμή για εμάς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ονειρεμένο ντεμπούτο για Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι – Buzzer beater με φαουλάρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.