ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδιανόητο – Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας θέλει να δωρίσει τον Εμπαπέ στην Αλ Χιλάλ!

Και εκεί που η συζήτηση για τον Κιλιάν Εμπαπέ είχε μέσα τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξαφνικά… μπουκάρει και η Σαουδική Αραβία.
Αδιανόητο – Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας θέλει να δωρίσει τον Εμπαπέ στην Αλ Χιλάλ!

Έτοιμη να σοκάρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι η Σαουδική Αραβία, που θέλει να πάρει τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν και γενικά την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σούπερ σταρ, που είναι αυτή τη στιγμή ο ακριβότερος παίκτης στον πλανήτη, μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, θέλει να φύγει από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ωστόσο αν και η Παρί έχει ξεκαθαρίσει ότι στόχος της είναι να τον πουλήσει πριν λήξει το συμβόλαιο του, εκείνος δείχνει να θέλει να περιμένει ένα χρόνο ακόμα.

Στόχος του, να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δεν επέλεξε στο παρελθόν, υπογράφοντας ένα αστρονομικό συμβόλαιο με τους Γάλλους.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει για τα καλά, αφού αν και πολλοί αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει με τους Μαδριλένους, η Σαουδική Αραβία είναι έτοιμη να μπει στο… παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφος Σάντι Άουνα, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας έχει πεισμώσει μετά την απώλεια του Λιονέλ Μέσι, που έκανε ονειρικό ντεμπούτο στο MLS και θέλει να κάνει το μεγάλο… μπαμ.

Αυτό που θέλει να πετύχει, είναι να πληρώσει τον Κιλιάν Εμπαπέ και στη συνέχεια να τον δωρίσει στην Αλ Χιλάλ.

Ωστόσο η πλευρά του παίκτη, τονίζει ότι δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Σαουδική Αραβία και θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του.

Μένει να δούμε, αν τα πετροδολάρια θα καταφέρουν να του αλλάξουν την άποψη και τελικά δούμε μία τέτοια σοκαριστική κίνηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδιανόητο – Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας θέλει να δωρίσει τον Εμπαπέ στην Αλ Χιλάλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.