MEDIA

Survivor: Η κορυφαία στιγμή που ξεχώρισαν οι παίκτες του All Star

Ποια στιγμή θεωρούν κορυφαία κατά τη διάρκεια διαμονής τους στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor All Star; Η απάντηση εντός.
Survivor: Η κορυφαία στιγμή που ξεχώρισαν οι παίκτες του All Star

Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε και ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής που πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ήδη, οι σκέψεις για νέο κύκλο All Star έχουν ξεκινήσει από τον Ατζούν Ιλιτζαλί και αυτοί πρέπει σίγουρα να πάνε Άγιο Δομίνικο.

Άλλωστε, δεν τα πήγε και άσχημα στην τηλεθέαση φέτος, με πολλές δυνατές στιγμές.

Οι παίκτες λίγο μετά το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αποκάλυψαν στην κάμερα την πιο δυνατή τους στιγμή.

Οι περισσότεροι, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεχώρισαν τη στιγμή που είδαν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο.

Η Μελίνα Μεταξά συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό με τον πατέρα της, ο Τάκης που είδε την μητέρα του μετά από μήνες, ο Ασημακόπουλος που έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας του και ο Ηλίας Μπόγδανος που είδε τη σύντροφό του Αλεξάνδρα.

Άρωμα… οικογένειας είχε και η στιγμή που ξεχώρισαν ο Αγόρου, αλλά και η Ελένη Χαμπέρη που σημείωσε πως έκλεινε τα μάτια της και ονειρευόταν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πιλίδης και Γκότσης ξεχώρισαν τις στιγμές που ξυπνούσαν πρώτοι και έβλεπαν στη λίμνη το ξημέρωμα.

Φυσικά, τα μεγάλα έπαθλα που έδωσε ο Τούρκος παραγωγός στο φετινό ριάλιτι δεν έλειπαν.

Κόρο και Βασάλος ξεχώρισαν το ταξίδι τους στο Μαϊάμι όπου είδαν από κοντά Formula 1, με τον πρώτο μάλιστα να λέει πως «έβαλε τα κλάματα». Αντίθετα, η Σταυρούλα μίλησε για το ταξίδι στο Λονδίνο.

Φυσικά, υπήρχαν και αυτοί που μέσα από τα λεγόμενά του εξέφρασαν την… πικρία τους, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να στέκεται μόνο στην πρώτη ημέρα που επέστρεψε στο νησί, όπως και η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπαν οι παίκτες…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Η κορυφαία στιγμή που ξεχώρισαν οι παίκτες του All Star», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα